23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Samsung λανσάρει το Galaxy Book3 Ultra με οθόνη OLED, S Pen και 2 σε 1 Form Factor

    Μαζί με τα νέα smartphone Galaxy, η Samsung παρουσίασε σήμερα το Galaxy Book3 Ultra, έναν νέο premium υπολογιστή με μετατρέψιμο παράγοντα μορφής 2 σε 1 και περιλαμβανόμενο S Pen. Η Samsung λέει ότι το Book3 Ultra είναι η πιο λεπτή συσκευή clamshell στην κατηγορία της, που διαθέτει ένα ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου.

    Το Galaxy Book3 Ultra περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή Intel Core i9 13ης γενιάς και μια GPU NVIDIA RTX Geforce 4070 και διαθέτει την οθόνη Dynamic OLED 2x της Samsung, που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για smartphone Galaxy. Η οθόνη έχει ανάλυση 3K και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και είναι διαθέσιμη σε μέγεθος 16 ιντσών.

    Υπάρχει μια λειτουργία ακύρωσης θορύβου AI για τη μείωση του θορύβου παρασκηνίου στις κλήσεις και η λειτουργία Studio της Samsung προσφέρει διόρθωση φωτισμού, αυτόματο καδράρισμα και διόρθωση οπτικής επαφής για βιντεοσυσκέψεις. Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει επίσης σύστημα τετραπλής ηχείων.

    Η Samsung παρουσιάζει επίσης το Book3 Pro 360 και το Book3 Pro, δύο ακόμη προσιτές επιλογές υπολογιστή. Το Galaxy Book3 Pro περιλαμβάνει επίσης την ίδια τεχνολογία οθόνης OLED και είναι διαθέσιμο σε μεγέθη 14 και 16 ιντσών, ενώ το Book3 Pro 360 έχει οθόνη 360 και μέγεθος οθόνης 16 ιντσών.

    Οι νέοι φορητοί υπολογιστές περιλαμβάνουν το Samsung Multi Control, μια δυνατότητα που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες της Samsung να ελέγχουν έναν υπολογιστή, το Galaxy Tab και το smartphone Galaxy με το πληκτρολόγιο Galaxy Book3 και το trackpad, παρόμοιο με τον έλεγχο πολλαπλών συσκευών που προσφέρει η Apple μεταξύ του iPad και του το Mac.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.