16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Non-Retina MacBook Air σειρά θα ανανεωθεί στις 24 Φεβρουαρίου;

    MacBook-Air-main

    Μπορεί να δούμε το φημολογούμενο 12 ιντσών MacBook Air στην αγορά στο τέλος αυτού του μήνα; Μια πρόσφατη φήμη δείχνει πως ίσως η Apple ετοιμάζει να ανανεώσει τα ήδη υπάρχοντα 11 και 13 ιντσών MacBook Air μοντέλα.

    Όσο αφορά το επερχόμενο και φημολογούμενο 12 ιντσών κανείς ακόμη δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ενώ από την άλλη μια ανανέωση στα μοντέλα 11 και 13 ιντσών της αγοράς είναι μάλλον επιβεβλημένη και σύμφωνα με το LetemSvetemApplem, η Apple θα προβεί τελικά σε μια τέτοια αναβάθμιση στο τέλος του μηνός.

    Το site υποστηρίζει πως οι νέες αναβαθμίσεις θα γίνουν χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσθήκη και πολύ περισσότερο χωρίς κάποιο event. Θα είναι τυπικές και θα αφορούν τις αποδόσεις των μηχανημάτων.

    Γυρνώντας πίσω στο 12 ιντσών Retina MacBook Air να αναφέρουμε πως δεν είχαμε κάποια νεότερη φήμη. Το σίγουρο είναι πως αν επαληθευτούν οι φήμες τότε κατά πάσα πιθανότητα η Apple θα θέλει να το παρουσιάσει σε κάποιο event μιας και θα αποτελέσει μια τελείως ανασχεδιασμένη συσκευή και κατά πάσα πιθανότητα αυτή που θα αντικαταστήσει το μοντέλο των 11 ιντσών.

    Τέλος να αναφέρουμε πως αν τελικά επαληθευτεί η παραπάνω φήμη και έχουμε ανανέωση στα τωρινά μοντέλα Air της αγοράς τότε αυτό ίσως είναι μια ένδειξη πως το 12 ιντσών θα αργήσει και άλλο να κάνει την εμφάνιση του.

    Σχολιασμός φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles