Η Motorola ανεβάζει και άλλο τον πήχη για να κοιτάξει στα μάτια το Apple Watch

0
290

Moto-360

Χάρη στον κυκλικό του σχεδιασμό το Moto 360 κατάφερε να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα smartwatches της αγοράς και όχι άδικα πολύ χρήστες iOS συσκευών το κοιτάνε με θαυμασμό. Η μεγάλη ερώτηση για πολλούς κατασκευαστές τόσο κανονικών ρολογιών όσο και smartwatches είναι το τι επίπτωση θα έχει στις πωλήσεις τους η απάντηση της Apple σε αυτό τον χώρο που θα έρθει στις 10 Απριλίου με την έλευση του Apple Watch.

Οι έξυπνες κινήσεις μάρκετινγκ της Apple έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα smartwatch τόσο για τους φίλους της τεχνολογίας όσο και για αυτούς της μόδας έχει δημιουργήσει μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων σε πολλές εταιρείες της εν λόγω βιομηχανίας.

Ο CEO της Lenovo λοιπόν, Yang Yuanqing, για να δείξει στον κόσμο τι εστί ένα “πραγματικό” smartwatch δεν δίστασε να ανεβάσει στο Weibo μια φωτογραφία που από ότι καταλαβαίνουμε είναι το επόμενης γενιάς Moto 360.

Moto-360-2nd-gen

To πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι πως το νέο Moto 360 θα έρθει σε μια σειρά διαφορετικών χρωμάτων σε σχέση με αυτό της πρώτης γενιάς. Επίσης εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το μπροστινό πάνελ μπορεί να αντικατασταθεί. Επίσης η εναλλαγή διαφορετικών straps φαίνεται να είναι ευκολότερη.

Τέλος μπορούμε να παρατηρήσουμε και αν επαληθευτεί η φωτογραφία πως για πρώτη φορά το Moto 360 θα έρθει σε 2 μεγέθη ακριβώς όπως και στην περίπτωση του Apple Watch.

Σχολιασμός στο φόρουμ