20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η LG παρουσιάζει τη νέα OLED Evo G3

    Η LG OLED με αιχμή του δόρατος την καινοτομία της, αποτελεί τη Νο1 Τηλεόραση Παγκοσμίως για δέκα συνεχόμενα χρόνια. Με πενταετή εγγύηση πάνελ, η νέα LG OLED Evo G3 βρίσκεται ήδη στην αγορά και εντυπωσιάζει με τις προηγμένες λειτουργίες, την ποιότητα εικόνας και τα νέα χαρακτηριστικά της. 

    Διαθέτει τον ισχυρό επεξεργαστή α9 ΑΙ 4K Gen6 και βάζει τον χρήστη στον κόσμο του α-ρεαλισμού.Ο χρήστης γίνεται ο πρωταγωνιστής που περιβάλλεται από τις εξαιρετικές βελτιώσεις εικόνας και ήχου του επεξεργαστή α9 AI 4K Gen6. Με τεχνολογία AI Super Upscaling, το σύστημα επεξεργασίας AI χρησιμοποιεί τα AI Noise Reduction (μείωση θορύβου με τεχνητή νοημοσύνη) και AI Super Resolution (σούπερ ανάλυση με τεχνητή νοημοσύνη), για την ταξινόμηση των εικόνων και την αφαίρεση του θορύβου με βάση την κατηγορία τους. Στη συνέχεια, οι αλγόριθμοι “deep learning” βελτιώνουν τα πρόσωπα και τα αντικείμενα για να τα κάνουν να φαίνονται πιο ευκρινή, εκφραστικά και πολυδιάστατα . Το OLED Dynamic Tone Mapping Pro βελτιώνει τις εικόνες μέσω μιας διαδικασίας βελτίωσης που τονίζει την αντίθεση σε περιοχές χαμηλής διαβάθμισης, φωτίζει τις περιοχές μεσαίων τόνων και προσθέτει εκφραστική λεπτομέρεια σε περιοχές υψηλής διαβάθμισης. Το HDR Expression Enhancer εφαρμόζει μεμονωμένες καμπύλες χαρτογράφησης τόνων στα αντικείμενα που έλκουν φυσικά το βλέμμα του χρήστη, κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν έντονα και εκφραστικά.

    Στην LG OLED G3 τα pixel είναι πιο φωτεινά και λαμπερά και ξεχωρίζουν καθώς δεν συνοδεύονται από τη θαμπή λάμψη του οπίσθιου φωτισμού. Τα αυτοφωτιζόμενα pixels επιτυγχάνουν το βαθύ σκοτεινό μαύρο, ενώ η έντονη αντίθεσηαποκαλύπτει λεπτομέρειες που δεν είναι εύκολα ευκρινείς. Με τις βελτιώσεις που πραγματοποιεί το Brightness Booster Max και με τη βοήθεια του επεξεργαστή, η ποιότητα της εικόνας γίνεται πιο έντονη, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τα αυτοφωτιζόμενα pixels για επιπλέον απόδοση φωτισμού. 

    Με 100% χρωματική πιστότητα και ένταση χρώματος, η OLED G3 προβάλει τα χρώματα ακριβώς όπως στο πρωτότυπο, με πλούσιους τόνους τόσο σε φωτεινά όσο και σε σκοτεινά περιβάλλοντα.

    Επιπλέον, το FILMMAKER MODE κάνει την εικόνα αληθινή και διατηρεί την οπτική του σκηνοθέτη για έναν πιο αυθεντικό τρόπο απόλαυσης των ταινιών καθώς επίσης το Dolby Vision ζωντανεύει τις σκηνές. Με τον καθηλωτικό, χωρικό ήχο του Dolby Atmos ο χρήστης απολαμβάνει τη μαγεία του κινηματογράφου από το σαλόνι του σπιτιού του. Αντίστοιχα, το AI Sound Proαναμειγνύει εικονικά τον ήχο για να δημιουργήσει το αποτέλεσμα ηχείων surround 9.1.2, με επεξεργασία για σαφήνεια και έλεγχο της ισορροπίας. Η τηλεόραση χρησιμοποιεί το νέο καινοτόμο χαρακτηριστικό WOW Orchestra, όπου η τηλεόραση LG OLED σε συνδυασμό με ένα LG Soundbar, συνεργάζονται σαν ένα ηχείο, για να δημιουργήσουν μια διευρυμένη ηχητική σκηνή με βελτιωμένο ύψος, βάθος και ισχύ, σαν σε αίθουσα συναυλιών. 

    Η νέα LG OLED G3 χαρακτηρίζεται από τη σχεδίαση One Wall. Χωρίς ορατό κενό κατά την τοποθέτηση στον τοίχο φέρνει στιλ και αβίαστη κομψότητα στο σαλόνι ή σε οποιοδήποτε περιβάλλον επιλέγει ο χρήστης. Ο ειδικά σχεδιασμένος βραχίονας τοίχου παρέχει στην OLED τηλεόραση εφαρμοστή τοποθέτηση, αφήνοντας σχεδόν μηδενικό κενό από τον τοίχο.

    Το νέο webOS 23 New Home προσαρμόζει από το αγαπημένο περιεχόμενο μέχρι τον τρόπο προβολής που προτιμά ο χρήστης ενώ μέσω της λειτουργίας «Το προφίλ μου» ο χρήστης λαμβάνει εξατομικευμένες προτάσεις ταινιών, μια επισκόπηση των επόμενων αγώνων της αγαπημένης ομάδας και τις ειδοποιήσεις του χρήστη, όλα από ένα μέρος αποκλειστικά.

    Η LG OLED G3 είναι ιδανική για να απολαύσει ο χρήστης την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. Ο ταχύτατος χρόνος απόκρισης 0,1 ms, η συμβατότητα NVIDIA G-Sync, το AMD FreeSync Premium και η υποστήριξη VRR, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ασύγκριτα καθαρή, ομαλή εικόνα, ενώ το UX που είναι προσανατολισμένο στον παίκτη και η απλή ροή παιχνιδιών επιτρέπουν να μπει ο χρήστης κατευθείαν στον κόσμο του παιχνιδιού. Με τη βοήθεια του Game Optimizer, ο χρήστης εφαρμόζει τις ιδανικές ρυθμίσεις για το είδος και το περιβάλλον του παιχνιδιού. Ενώ, από το Game Dashboard π χρήστης αποκτά πρόσβαση στο μενού και μπορεί να ελέγξει ότι όλα έχουν σωστή εμφάνιση και αίσθηση. Επιπλέον, μέσω του Cloud Gaming ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στο GeForce NOW και σε έναν κόσμο γεμάτος παιχνίδια απευθείας από την τηλεόρασή του. 

    Τέλος, από την οθόνη 55 ιντσών για μαραθώνιους ταινιών μέχρι το μοντέλο 97 ιντσών για τις πιο συναρπαστικές αθλητικές αναμετρήσεις, η τεράστια γκάμα της LG OLED G3 μαγεύει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. 

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.