14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η iOS 14.5 beta 2 έγινε διαθέσιμη με τα Apple Watch Unlock, νέα χαρακτηριστικά στους Χάρτες κ.α

    Η iOS 14.5 beta 2 έγινε διαθέσιμη χθες στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της Apple μαζί με την iPadOS 14.5. Η αναβάθμιση αυτή περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά για τους iPhone χρήστες.

    Η νέα αυτή λοιπόν beta είναι διαθέσιμη μέσω OTA αναβάθμισης για τους προγραμματιστές και έρχεται με τον build αριθμό 18E5154f.

    Η έκδοση αυτή φέρνει το νέο χαρακτηριστικό ιδιωτικότητας για τις εφαρμογές που πλέον θα ζητάνε έγκριση από τους χρήστες για την καταγραφή τους. Νέα χαρακτηριστικά στους χάρτες, δυνατότητα τοποθέτησης του Spotify ως default μουσική streaming υπηρεσία στην Siri και σίγουρα αυτό που ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα για πρώτη φορά να ξεκλειδώνει μια iPhone συσκευή με την χρήση του Apple Watch αν ο κάτοχος της φοράει μάσκα προστασίας.

    Τέλος με την iOS 14.5 μεταξύ άλλων έρχονται και αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές Podcasts και News καθώς και υποστήριξη για τα νεότερα χειριστήρια των Xbox και PS5 ενώ σημαντική είναι και η dual SIM 5G συμβατότητα μέσω eSIM για τα iPhone 12.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.