19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η iOS 14.3 beta συμπεριλαμβάνει υποστήριξη για τα AirTags και άλλα tracking αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών

    Η Apple χθες κυκλοφόρησε την 1η developer beta για την iOS 14.3 και μέσα στο πηγαίο κώδικα είχαμε μια σειρά ανακαλύψεων. Μια από αυτές ήταν και μια κρυφή αυτή την στιγμή υποστήριξη των φημολογούμενων AirTags.

    Με βάση τους φακέλους της iOS 14.3 επιβεβαιώνεται πως τα AirTags είναι στον δρόμο τους προς ανακοίνωση από την Apple. H εταιρεία συμπεριέλαβε νέα βίντεο και εικόνες που θα καθοδηγήσουν τους χρήστες στην AirTags εγκατάσταση.

    Η iOS 14.3 beta συμπεριλαμβάνει μια κρυφή ενότητα στην Find My εφαρμογή με την κωδική ονομασία “Hawkeye” που αφορά όχι μόνο τα AirTags αλλά και κατασκευαστές τέτοιους αξεσουάρ τρίτων όπως η Tile.

    H Find My εφαρμογή θα οδηγεί τους χρήστες στην εγκατάσταση των tracking αυτών tags και μετά ο χρήστης θα μπορεί να τα τοποθετεί σε τσάντες, βαλίτσες, κλειδιά και άλλα αντικείμενα. Ο κώδικας επιβεβαιώνει πως τα AirTags και άλλα αξεσουάρ που θα γίνονται εγγραφή στην Find My εφαρμογή θα μπορούν να γίνουν track και offline χρησιμοποιώντας το Bluetooth.

    Οι χρήστες μπορούν να αναπαράγουν ήχους και επίσης να βάζουν link σε ένα AirTag σε ένα Apple ID έτσι ώστε να μην δουλεύει σε κάποιο άλλο ID αν κάποιος άλλος το βρει.

    Όπως και στην περίπτωση των AirPods Studio οι φήμες θέλουν την Apple να εισάγει τα AirTags κάποια στιγμή αργότερα μέσα στον χρόνο.

    *Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.