21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η iOS 14.2 beta αφαιρεί την αναφορά για τα Earpods που υπάρχουν στις συσκευασίες των iPhones

    Έχουμε πολλαπλές φήμες μέχρι σήμερα που θέλουν την Apple να μην συμπεριλαμβάνει τον φορτιστή ή/και τα ενσύρματα ακουστικά (Earpods) στην επερχόμενη iPhone 12 σειρά. Να υπενθυμίσουμε πως η εταιρεία αφαίρεσε και το brick φόρτισης στα νέα Apple Watch φέτος. Με την iOS 14.2 beta 2, που κυκλοφόρησε στους προγραμματιστές χθες, η εταιρεία ίσως μας δίνει ακόμη ένα σημάδι πως αυτές οι φήμες ίσως τελικά επαληθευτούν.

    Η iOS έκδοση έχει ένα κείμενο εσωτερικά των ρυθμίσεων όπου γίνεται αναφορά για τους κανόνες ασφαλείας και πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί η συσκευή αλλά και τα αξεσουάρ που την συνοδεύουν.

    Όπως αποκαλύπτει σήμερα το MacRumors, η iOS 14.2 έρχεται με μια νέα έκδοση για αυτό το κείμενο που αναφέρει την λέξη “headphones” αντί για “supplied headphones,” κάτι το οποίο δείχνει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει νέα iPhones χωρίς να συμπεριλαμβάνει τα EarPods.

    Πριν την iOS 14.2 beta 2, το κείμενο αυτό ανέγραφε χαρακτηριστικά:

    To reduce exposure to RF energy, use a hands-free option, such as the built-in speakerphone, the supplied headphones, or other similar accessories.

    Το νέο κείμενο πλέον αναγράφει:

    To reduce exposure to RF energy, use a hands-free option, such as the built-in speakerphone, headphones, or other similar accessories.

    Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo ήταν ο πρώτος που ανέφερε πως η Apple δεν θα συμπεριελάμβανε τα EarPods στην iPhone 12 συσκευασία σε μια κίνηση για να ενισχυθούν οι AirPods πωλήσεις. Λίγο αργότερα το ίδιο ακριβώς επιβεβαίωσε και ο leaker @L0vetodream. 

    Τα νέα Apple Watch Series 6 και Apple Watch SE δεν έρχονται πλέον με τον brick φόρτισης και στην συσκευασία υπάρχει πλέον μόνο το USB καλώδιο με την μαγνητική επιφάνεια φόρτισης. Η Apple το ανέφερε αυτό και η ίδια τον Σεπτέμβριο τονίζοντας πως αυτή της η κίνηση έχει να κάνει με την προστασία του περιβάλλοντος και με βάση ότι οι περισσότεροι χρήστες έχουν ήδη έναν συμβατό brick φόρτισης.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.