20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η GeForce Now πλατφόρμα έρχεται στα iPhone και iPad σήμερα

    Το Cloud streaming μπορεί να είναι το next big thing στον χώρο του gaming αλλά η Apple μέχρι και σήμερα έχει πολύ αυστηρούς κανόνες σε ότι αφορά υπηρεσίες του όπως αυτές των Microsoft xCloud και Google Stadia στο App Store. Σήμερα, η εφαρμογή Nvidia GeForce Now λανσάρετε για το iPhone και iPad ξεπερνώντας τους κανόνες του App Store μιας και θα προσφέρει μια web εμπειρία.

    Διαθέσιμη λοιπόν από σήμερα για χρήστες που έχουν εγκατεστημένη την iOS 14 η νεότερη έκδοση η Nvidia GeForce Now φέρνει την δύναμη των Windows gaming PCs στο iPhone και στο iPad σας κάνοντας streaming μέσω του Safari. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν κάποιους από τους μεγάλους τίτλους φέτος όπως οι Assassin’s Creed Valhalla και Destiny 2: Beyond Light, από την iOS συσκευή τους.

    Νωρίτερα φέτος η Apple επιβεβαίωσε πως οι game streaming πλατφόρμες δεν θα μπορούσαν να είναι στο App Store χωρίς οι τίτλοι που θα περιλαμβάνουν να μην βρίσκονται σε αυτό αλλά άφησε ένα ανοιχτό παράθυρο για μια web εμπειρία. Η Amazon Luna πλατφόρμα ήταν η πρώτη που το εκμεταλλεύτηκε αυτό μέσω του Safari και η GeForce Now κάνει πλέον ακριβώς το ίδιο.

    Το λανσάρισμα της GeForce Now υπηρεσίας σήμερα είναι σε μορφή beta κάτι το οποίο σημαίνει πως σίγουρα θα υπάρξουν κάποια θεματάκια.

    GeForce NOW is streaming on iOS Safari, in beta, starting today. That means more than 5 million GeForce NOW members can now access the latest experience by launching Safari from iPhone or iPad and visiting play.geforcenow.com.

    Υπάρχουν ευχάριστα νέα ακόμη και τους φίλους του Fortnite μιας και ενώ ο δικαστικός αγώνας της Epic Games με την Apple συνεχίζεται η Nvidia συνεργάστηκε με την Epic έτσι ώστε να φέρει μια touch έκδοση του τίτλου στην GeForce Now πλατφόρμα. Η έκδοση αυτή δεν είναι διαθέσιμη ακόμη βέβαια.

    Η Nvidia GeForce Now προσφέρει ένα δωρεάν pass που περιορίζει τους χρήστες σε μια ώρα παιχνιδιού και υπάρχει πιθανότητα αναμονής για να ανοίξει η επόμενη θέση. Με $4.99 το μήνα όμως υπάρχει η Founders συνδρομή που αφαιρεί αυτούς τους περιορισμούς και ανοίγει και χαρακτηριστικά όπως αυτά του RTX.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.