Η Elgato σήμερα παρουσίασε μια νέα λύση για την καταγραφή βίντεο από mobile παιχνίδια. Η εφαρμογή ονομάζεται Screen Link, και σας επιτρέπει ασύρματα να κάνετε καταγραφή βίντεο από την οθόνη του iPhone ή του iPad σας στο PC ή το Mac σας.

Το Screen Link δουλεύει ασύρματα στέλνοντας το βίντεο στο τοπικό σας δίκτυο με απαραίτητη προϋπόθεση μόνο την χρήση της εφαρμογής στο iPhone ή στο iPad σας και την εγκατάσταση ενός plugin στο PC ή στο Mac σας. To PC plugin είναι συμβατό με τα πιο δημοφιλή λογισμικά καταγραφής βίντεο όπως τα OBS Studio, Streamlabs OBS, XSplit, και Game Capture.

Μόλις ολοκληρώσετε την εγκατάσταση μπορείτε να κάνετε καταγραφή οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη του iPhone ή του iPad σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει mobile παιχνίδια αλλά επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Screen Link για να κάνετε vlog από την κάμερα του iPhone σας ή να κάνετε μετάδοση ενός παιχνιδιού επαυξημένης πραγματικότητας!!

Το Screen Link είναι διαθέσιμο δωρεάν από το App Store και προσφέρει στην δωρεάν του έκδοση 15 λεπτά βίντεο καταγραφής στα 16Mbps  bitrate. Αν αναβαθμίσετε στην Pro έκδοση στα $9.99, δεν έχετε περιορισμό στον χρόνο καταγραφής ο οποίος είναι στα 32 Mbps.