Η υπηρεσία Apple Music έρχεται με τα Sonos Home Audio Systems στο τέλος του χρόνου

0
127

sonos_beats

Το Apple Music είναι μια πολύ καλή υπηρεσία μέχρι κάποιος να συνειδητοποιήσει ότι το Spotify, η κυρίαρχη δύναμη αυτή την στιγμή στην streaming μουσική, συνεργάζεται με μια σειρά από mobile και desktop πλατφόρμες ενώ υποστηρίζεται από εκατοντάδες Hi-Fi συστήματα αλλά και gaming κονσόλες.

Η Apple δεν έχει ως στόχο να αγνοήσει το παραπάνω και έτσι τόσο η ίδια η εταιρεία όσο και η Sonos επιβεβαιώσαν και επίσημα πως πλέον δουλεύουν από κοινού έτσι ώστε η υπηρεσία Apple Music να βρει τον δρόμο της στο hardware της Sonos στο τέλος του χρόνου.

Ο πρώην Beats Music CEO Ian Rogers ο οποίος είναι πλέον Senior Director του Apple Music έγραψε χθες στο Twitter του πως η νέα υπηρεσία της Apple θα κάνει την εμφάνιση της στα Sonos το συντομότερο δυνατό.

Sonos-teaser-001

Η The Verge σε επικοινωνία με τις δύο εταιρείες επιβεβαίωσε την συνεργασία και έδωσε ένα χρονοδιάγραμμα πλήρης υποστήριξη πριν το τέλος του τρέχοντος χρόνου.

Παρά το γεγονός πως η υπηρεσία Apple Music θα μπορεί να γίνει stream μέσω AirPlay και μέσω Bluetooth το να υπάρχει αυτή η υπηρεσία ενσωματωμένη από την αρχή σε ένα ασύρματο ηχείο ή ένα home theater είναι σίγουρα πιο βολικό.

Σχολιασμός στο forum