16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μια οθόνη Mini-LED 27 ιντσών το πρώτο τρίμηνο του 2023

    Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εξωτερική οθόνη mini-LED 27 ιντσών το πρώτο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με τον αναλυτή της Display Supply Chain Consultants (DSCC), Ross Young.

    Σε ένα tweet που μοιράστηκε, ο Young είπε ότι η Apple έχει «σπρώξει» το ντεμπούτο της οθόνης στο 1ο τρίμηνο του 2023. Ο Young προφανώς μιλάει για το πρώτο ημερολογιακό τρίμηνο του 2023, γνωστό και ως τους μήνες από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο.

    Ο Young πίσω τον Ιούλιο, είπε ότι η Apple σχεδίαζε να κυκλοφορήσει την οθόνη mini-LED κάποια στιγμή στις αρχές του 2023. Ο Young αρχικά περίμενε ότι η Apple θα παρουσίαζε την οθόνη τον Ιούνιο στο WWDC, αλλά είπε τον Μάιο ότι η κυκλοφορία έπρεπε να καθυστερήσει μέχρι τον Οκτώβριο λόγω καθυστερήσεων στο σχεδιασμό της. Η Apple δεν είναι επίσης σε θέση να επιτύχει τον στόχο του Οκτωβρίου και ο Young πιστεύει ότι η εταιρεία στοχεύει τώρα το 2023.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022, η Apple αντιμετωπίζει περιορισμούς εφοδιασμού σε προϊόντα που περιλαμβάνουν Mac και τις οθόνες τους, κάτι που μπορεί να είναι ο λόγος της καθυστέρησης.

    Η επερχόμενη οθόνη της Apple λέγεται ότι θα διαθέτει τεχνολογία mini-LED μαζί με υποστήριξη ProMotion, επιτρέποντας ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz. Η συσκευή δεν αναμένεται να αντικαταστήσει άμεσα την Pro Display XDR, η οποία είναι μεγαλύτερη οθόνη ανάλυσης 6K. Αντίθετα, θα είναι παρόμοια με την οθόνη Apple Studio, η οποία είναι οθόνη 27 ιντσών.

    Με την υποστήριξη ProMotion και την τεχνολογία mini-LED, η φημολογούμενη οθόνη 27 ιντσών αναμένεται να είναι πιο ακριβή από την οθόνη Studio, η τιμή της οποίας ξεκινά από $1.599.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.