19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple φέρεται να σχεδιάζει προσφορά για δικαιώματα streaming στην αγγλική Premier League

    Η Apple ετοιμάζει μια προσφορά για τα δικαιώματα ροής της αγγλικής Premier League στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέρει η Daily Mail.

    Χωρίς να αναφέρει τις πηγές του, η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο τεχνολογικός γίγαντας επιθυμεί να αυξήσει την αθλητική του κάλυψη βασιζόμενη στο δεκαετές συμβόλαιο που εξασφάλισε πρόσφατα για αποκλειστική ροή του Major League Soccer στο Apple TV+ από τον επόμενο μήνα.

    Εάν η αναφορά είναι ακριβής, η Apple θα γίνει ο τέταρτος σημαντικός παίκτης που διεκδικεί την αγορά εγχώριων δικαιωμάτων μετάδοσης για ποδόσφαιρο κορυφαίας κατηγορίας.

    Αυτό πιθανότατα θα έβλεπε μια αξιοσημείωτη αύξηση στην τρέχουσα αποτίμηση των 5,1 δισεκατομμυρίων λιρών (6,23 δισεκατομμύρια δολάρια) για τα εγχώρια δικαιώματα EPL, η οποία λειτουργεί σε τριετή κύκλο ανανέωσης. Τα δικαιώματα υποβολής προσφορών πρόκειται να ανανεωθούν αργότερα εντός του έτους, με τα υφιστάμενα δικαιώματα για την τρέχουσα τριετία να λήγουν το 2025.

    Τα τελευταία χρόνια σημειώθηκαν πόλεμοι προσφορών μεταξύ των Sky Sports, BT Sport και Amazon Prime Video, με το Sky Sports να είναι συχνά ο κυρίαρχος παίκτης. Ωστόσο, οι όροι διασφαλίζουν ότι κανένας ραδιοτηλεοπτικός φορέας δεν αποκτά δικαιώματα σε όλους τους αγώνες της αγγλικής Premier League, επομένως οποιαδήποτε συμφωνία της Apple για δικαιώματα μετάδοσης στο EPL θα υπολείπεται απαραίτητα της συμφωνίας αποκλειστικότητας που διαπραγματεύτηκε επιτυχώς η εταιρεία με την MLS.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.