14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple τονίζει στην Epic Games πως δεν γνωρίζει τον τηλεφωνικό αριθμό του Scott Forstall

    Η Apple επίσημα τόνισε στην Epic Games πως δεν γνωρίζει τον τηλεφωνικό αριθμό του Scott Forstall.

    Στην Epic λοιπόν φαίνεται πως δεν είναι αρκετό το ότι ο Tim Cook θα καταθέσει για 7 ώρες και έτσι θέλει να έχει και τον πρώην iOS αντιπρόεδρο της Apple. Μέχρι σήμερα όμως δεν μπόρεσε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του με την Apple να αναφέρει πως δεν μπορεί να βοηθήσει σε αυτό μιας και δεν έχει τον αριθμό του!!

    Η ξεκαρδιστική αυτή εξέλιξη εμφανίζεται σήμερα σε δικαστικά έγραφα της διαμάχης των δύο εταιρειών για θέματα αθέμιτου ανταγωνισμού και μονοπωλιακών πρακτικών.

    Το Foss Patents αναφέρει:

    “Όταν η Epic ζήτησε από την Apple να της δώσει την τελευταία γνωστή διεύθυνση του Forstall και πληροφορίες επικοινωνίας μαζί του, η εταιρεία έδωσε αρχικά ένα PO box και έναν λογαριασμό στο Twitter. Επίσης η Apple τόνισε πως δεν έχει εξουσιοδότηση να κοινοποιήσει τον τηλεφωνικό του αριθμό ενώ αργότερα τόνισε στην Epic πως μάλλον δεν έχει καν τον αριθμό αυτό.”

    Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Epic είναι πως υπάρχει μια διορία μέχρι τις 10 Μαρτίου για το ποιοι θα καταθέσουν και αν δεν μπορέσει να βρει τον Forstall μέχρι τότε θα χάσει αυτή την ευκαιρία.

    Έτσι η Epic από την μια ζητάει περισσότερο χρόνο ενώ η Apple τονίζει από την άλλη πως δεν είναι λογικό η Epic να έχει απεριότιστο χρόνο και δεν είναι πρόβλημα της αν η Epic δεν μπορεί να βρει τους μάρτυρες που θέλει.

    Αυτό που φαίνεται είναι ότι η Apple δεν καίγεται και δεν θέλει να βοηθήσει την Epic σε καμία περίπτωση για αυτό ενώ από την πλευρά του ο Forstall ίσως να μην έχει καμία όρεξη να εμπλακεί σε αυτή την δικαστική διαμάχη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.