Η Apple κυκλοφόρησε χθες δύο ολοκαίνουργιες διαφημίσεις που εμφανίζονται να είναι μέρος μιας νέας εκστρατείας μάρκετινγκ. Οι διαφημίσεις αυτές θα διαθέτουν ένα voice over χαρακτηριστικό που θα κάνει ένα iPhone μοναδικό σε σύγκριση με άλλα smart phones και έξυπνες τηλεφωνικές πλατφόρμες, ενώ επιδεικνύει πολλά iPhone να κάνουν διαφορετικά πράγματα σε λευκό φόντο. Και οι δύο διαφημίσεις καταλήγουν με ένα νέο μότο:”Αν δεν είναι ένα iPhone, δεν είναι ένα iPhone.”

https://www.youtube.com/watch?v=3JnWCSyXLC8

Η πρώτη διαφήμιση, «Loved», μιλά για το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης των χρηστών του iPhone, υποστηρίζοντας ότι το 99% των ανθρώπων που έχουν ένα iPhone αγαπούν τη συσκευή τους. Αυτό αναδεικνύει τους ανθρώπους των μηνυμάτων, την αποστολή Emojis και το FaceTiming.

https://www.youtube.com/watch?v=wl3PlrPq8sw

Η δεύτερη διαφήμιση, “Hardware & Software”, εξηγούν πώς η Apple είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές smart phones που σχεδιάζουν και το υλικό μέρος αλλά και το λογισμικό μέρος της συσκευής.  Αυτό επιτρέπει στη συσκευή να λειτουργεί ως ένα σύνολο καλύτερα από άλλα smartphones. Αυτό αναδεικνύει παιχνίδια, εντατικές εφαρμογές όπως το GarageBand και του iPhone αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως η Apple Pay και το FaceTime για παράδειγμα.

Σχολιασμός στο forum