Η Apple λανσάρει θήκες για το νέο iPhone SE, επίσης συμβατές με τα iPhone 5 και 5s

0
1405

iphone-cases

Επειδή σίγουρα θα αρχίσετε να ψάχνετε για θηκούλα για το νέο iPhone SE στο τέλος της εβδομάδας, η Apple έχει φροντίσει για σας. Η εταιρεία τη Δευτέρα εισήγαγε μια νέα δερμάτινη θήκη για το μόλις ανακοινωθέν ακουστικό του. Έρχεται σε χρώματα όπως το μαύρο και το Midnight Blue και η Apple λέει ότι είναι συμβατή και με τα μεγαλύτερα iPhone 5 και 5s μοντέλα.

Αυτό είναι καλή είδηση για τους φανατικούς των Apple προιόντων που ελπίζουν να χρησιμοποιήσουν και το παλιό τους iPhone 5 / 5s  παράλληλα με το νέο iPhone SE. Έίναι γνωστό ότι οι διαστάσεις για τα διάφορα μοντέλα κινητών τηλεφώνων είναι τα ίδια, 4.87 σε (123,8 mm) χ 2.31 σε (58.6 mm) χ 0,30 σε (7,6 mm), αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple έχει επιβεβαιώσει τη συμβατότητα μεταξύ τους.

iphone-6s

 

Επιπλέον, η Apple κυκλοφόρησε επίσης νέα colorways για τις iPhone 6s / Plus θήκες σιλικόνης και δέρματος. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τώρα είναι περισσότερες περιλαμβάνοντας χρώματα όπως White, Stone, Yellow, Apricot, Light Pink, Antique White, Midnight Blue, Lavender, Lilac, Royal Blue, Mint, Charcoal Gray, Orange και Red, τα οποία αρχίζουν να αποστέλλονται από την Πέμπτη.

Για όσους έχασαν την ανακοίνωση σήμερα, η Apple παρουσίασε το μακρά φημολογούμενο 4-ιντσών κινητό, με την επωνυμία iPhone SE. Έχει μια οθόνη 4 ιντσών και το σχέδιό του είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το iPhone 5S, αλλά διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή και άλλα εσωτερικά εξαρτήματα όπως τα πιο πρόσφατα iPhones.

Σχολιασμός στο forum