21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple λανσάρει νέα MacBook Air αύριο;

    screen-shot-2014-04-28-at-11-23-40-am

    Οι φήμες που σας είχαμε παρουσιάσει πριν λίγο καιρό φαίνεται πως θα επαληθευτούν αύριο μιας και σύμφωνα με πολλές πηγές πλέον η Apple φέρετε έτοιμη να λανσάρει αναβαθμισμένα μοντέλα MacBook Air στην αγορά αύριο.

    Σύμφωνα με τις νέες πηγές αποστολές MacBook Air ξεκίνησαν να καταφθάνουν σε μεγάλες ποσότητες σε πολλά Apple Store της Αμερικής ενώ γίνετε αναφορά επίσης και αναδιάταξης των Macs μέσα στα μαγαζιά έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για το αυριανό τους λανσάρισμα.

    Αν και η καινοτόμα αναβάθμιση της σειράς με ένα λεπτότερο προφίλ και Retina οθόνη δεν είναι ακόμη έτοιμη η αυριανή αναβάθμιση θέλει νέα μοντέλα τόσο για τα 11 ιντσών όσο και για τα 13 ιντσών Airs με την κωδική ονομασία  J41A και J43A.

    Η αυριανή λοιπόν αναβάθμιση θα είναι σε θέματα hardware με τα νέα μοντέλα να έχουν τους νέους επεξεργαστές της Intel και ίσως και διαφορές χωρητικότητες.

    Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles