14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple λέει ότι η νέα επιλογή απτικού πληκτρολογίου του iOS 16 μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

    Το iOS 16 παρουσίασε μια νέα επιλογή απτικής ανάδρασης για το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το iPhone κάνει μια ελαφριά δόνηση μετά από κάθε πάτημα πλήκτρου κατά την πληκτρολόγηση, παρέχοντας φυσική επιβεβαίωση ότι το πλήκτρο πατήθηκε. Η δυνατότητα είναι μια χρήσιμη προσθήκη στο iPhone, αλλά έχετε κατά νου ότι η Apple λέει ότι μπορεί δυνητικά μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

    «Η ενεργοποίηση απτικών πληκτρολογίων μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone σας», λέει η Apple, σε ένα έγγραφο υποστήριξης που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα. Η Apple δεν παρέχει πρόσθετες λεπτομέρειες, επομένως δεν είναι σαφές ακριβώς πόση διάρκεια ζωής μπαταρίας χρησιμοποιεί η λειτουργία. Λάβετε υπόψη ότι η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας δεν απενεργοποιεί την απτική ανάδραση, επομένως η μόνη επιλογή για τους χρήστες που ανησυχούν για πιθανές επιπτώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι να διατηρήσουν τη λειτουργία απενεργοποιημένη.

    Οποιαδήποτε δυνατότητα λογισμικού σε ένα iPhone καταναλώνει προφανώς τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά η Apple θεώρησε ότι αξίζει να αναφερθεί ρητά για την απτική ανάδραση κάνοντας αυτή την αν μη τι άλλο αξιοσημείωτη παρατήρηση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.