14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την watchOS 7.4 beta 2 για το Apple Watch στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της

    Μαζί με την κυκλοφορία της iOS 14.5 beta 2 η Apple έδωσε και την δεύτερη beta της watchOS 7.4 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Η αναβάθμιση αυτή συμπεριλαμβάνει το watchOS χαρακτηριστικό ξεκλειδώματος ενός iPhone μέσω Apple Watch αν ο κάτοχος φοράει μάσκα.

    Η ενεργοποίηση αυτού του χαρακτηριστικού γίνεται από τις Ρυθμίσεις του iPhone στην ενότητα “Face ID & Passcode” setting. Όταν ο χρήστης ενεργοποιήσει τον αντίστοιχο διακόπτη τότε το Apple Watch θα μπορεί να κάνει αυθεντικοποίηση στο iPhone και να το ξεκλειδώνει αυτόματα αν ισχύουν οι παρακάτω συνθήκες:

    • Το Face ID αναγνωρίσει πως ο κάτοχος φοράει μάσκα
    • Το Apple Watch είναι κοντά στην iPhone συσκευή
    • Το Apple Watch βρίσκεται στον καρπό του χρήστη
    • Το Apple Watch είναι ξεκλείδωτο
    • Το Apple Watch έχει ενεργοποιημένη την λειτουργία passcode

    Οι προγραμματιστές λοιπόν μπορούν να κάνουν λήψη αυτής της νέας beta από τις Ρυθμίσεις του Apple Watch ή μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής στο iPhone. Το build αυτής της έκδοσης είναι το 18T5159f.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.