21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την 1η watchOS 8 Public Beta

    Η Apple σήμερα κυκλοφόρησε την 1η public beta για την επερχόμενη watchOS 8 αναβάθμιση και έτσι και οι μη προγραμματιστές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τεστ σε αυτή και την εγκαταστήσουν πριν κυκλοφορήσει ευρέως κάποια στιγμή το Φθινόπωρο.

    Η watchOS 8 μπορεί να γίνει λήψη μετά από αναβάθμιση του iPhone στην αντίστοιχη public beta έκδοση της iOS 15. Μετά την εγκατάσταση της iOS 15 το αντίστοιχο watchOS 8 προφίλ πρέπει να γίνει εγκατάσταση από το Apple beta software website.

    Η watchOS 8 όπως και η iOS 15 φέρνει βελτιώσεις στην Wallet εφαρμογή καθώς και νέες δυνατότητες μέσω της Home εφαρμογής. Η Breath εφαρμογή πλέον έχει ονομαστεί Mindfulness και είναι πιο χρηστική ενώ μεταξύ άλλων υπάρχουν και τα Portrait Wacch Face. Βελτιώσεις και αλλαγές έχουμε και στην εφαρμογή Photos καθώς και στην Find My.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.