Η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις για να υπογράψει τον γεννημένο στο Toronto τον ράπερ Drake, τον hip-hop καλλιτέχνη Pharrell Williams και τον master στην  ηλεκτρονική μουσική DJ David Guetta ως DJs επισκεπτών για ένα ανανεωμένο iTunes Radio, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post. Η αναφορά υποστηρίζει επίσης ότι η Apple συνεχίζει να διαπραγματεύεται με δισκογραφικές εταιρίες για την μουσική της και θέλει να προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για των  $ 10 το μήνα  υπηρεσία streaming μουσικής.

iTunes-Radio-Devices-800x411

 

Η Apple Music θα συνδυάσει με πληροφορίες, τα καλύτερα χαρακτηριστικά των Pandora, Spotify και  YouTube σε μία υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων των streaming μουσικής και βίντεο, σελίδες  του καλλιτέχνη, ένα τμήμα κοινής χρήσης του YouTube  επονομαζόμενο  Apple Connect  και μία ανανεωμένη έκδοση του iTunes Radio. Η Apple ήθελε, επίσης, να προσφέρει τους  στίχους ως μέρος της υπηρεσίας, αλλά δεν θέλει  να πληρώσει  επιπλέον στις δισκογραφικές εταιρείες ώστε να προσφέρουν αυτή  τη δυνατότητα.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα υπηρεσία streaming μουσικής της, στις 8 Ιουνίου στο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Developers στο Σαν Φρανσίσκο, αξιοποιώντας τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτώνται μέσω αγοράς του Beats Music  του περασμένου έτους. Η εταιρεία φαίνεται να θέλει να ωθήσει τους πελάτες να υπογράψουν  για την Apple Music προσφέροντας το  SoundCloud για  κοινή χρήση, καθώς και αποκλειστικό περιεχόμενο και τους  προαναφερθείς  τρεις μήνες δωρεάν για δοκιμαστική περίοδο.

Σχολιασμός στο forum