18.3 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple και επίσημα ανακοίνωσε το iPhone 13 event για τις 14 Σεπτεμβρίου

    Η Apple και επίσημα επιβεβαίωσε το iPhone 13 και Apple Watch Series 7 event της για τις 14 Σεπτεμβρίου. Το event αυτό θα είναι εντελώς ψηφιακό και θα γίνει streamed από το Apple Park. Η Apple το κάνει tease με το tagline “California streaming”.

    Το Apple event του Σεπτεμβρίου είναι επίσημο

    Το event θα ξεκινήσει την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου και στις 20.00 ώρα Ελλάδος. Έχουμε την 2η συνεχόμενη φορά που η Apple θα κάνει το ετήσιο event της τον Σεπτέμβριο ψηφιακό και μέσω ζωντανού stream εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.

    To stream θα γίνει διαθέσιμο στο site της Apple, στο επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube, και μέσω Apple TV στα iPhone, iPad, Mac και Apple TV.

    Τι αναμένουμε να δούμε

    Στο φετινό event Σεπτεμβρίου της Apple αναμένουμε αρχικά την πρώτη παρουσίαση της νέας iPhone 13 σειράς. Τα νέα iPhone αναμένεται να φέρουν μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά όπως μικρότερο notch, βελτιώσεις στην κάμερα, ProMotion τεχνολογία ρυθμού ανανέωσης 120Hz και άλλα.

    Τα Apple Watch Series 7 επίσης αναμένεται πως θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια αυτού του event. Με ένα νέο σχεδιασμό και μεγαλύτερο οθόνη σίγουρα πρόκειται να εντυπωσιάσουν.

    Η Apple επίσης δουλεύει εδώ και καιρό πάνω στα νέα AirPods που και αυτά μπορεί να παρουσιαστούν στις 14 Σεπτεμβρίου.

    Άλλες πιθανές παρουσιάσεις είναι αυτές των νέων iPad mini και βασικού iPad.

    Τέλος αναμένουμε από την Apple να ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία διάθεσης των iOS 15, watchOS 8, tvOS 15 καθώς και το macOS Monterey.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.