16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple θα ξεκινήσει να δίνει Beta εκδόσεις του AirPods Pro Firmware στους προγραμματιστές

    Η Apple αναφέρει πως στο άμεσο μέλλον θα δίνει μέσω του Apple Developer προγράμματος της πρόσβαση σε beta εκδόσεις του firmware των AirPods Pro πριν αυτές γίνουν διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.

    Η εταιρεία έκανε αυτή την ανακοίνωσε στην σελίδα όπου έχει διαθέσιμες τις beta εκδόσεις των iOS, iPadOS, macOS, watchOS, και tvOS.

    Σύμφωνα με την Apple αυτή η ενέργεια θα επιτρέψει την δημιουργία συγκεκριμένων χαρακτηριστικών για τα iOS και macOS όπως τα Conversation Boost και Ambient Noise Reduction.

    Pre-release ‌AirPods Pro‌ firmware for Apple Developer Program members will be available at a future date. This will allow development of features on iOS and macOS for AirPods as well as enable new features, including Conversation Boost (beam forming) and Ambient Noise Reduction (noise suppressor).

    Μέχρι σήμερα η Apple δίνει σποραδικά αναβαθμίσεις για τα AirPods, AirPods Pro και AirPods Max παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει τρόπος για κάποιον να κάνει χειροκίνητα αυτές στα ακουστικά του. Αντί αυτού τα AirPods αναβαθμίζονται αυτόματα όταν είναι συνδεμένα στο ρεύμα και κοντά σε ένα iPhone ή iPad με το οποίο έχουν ζευγοποιηθεί και υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο.

    Δεν είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως η εταιρεία θα δίνει αυτές τις beta εκδόσεις στους προγραμματιστές της – Λογικά μέσω κάποιου συγκεκριμένου προφιλ που θα εγκατασταθεί σε μια συσκευή και θα αφορά αυτό τον σκοπό αποκλειστικά….

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.