13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple εργάζεται σε μοντέλα OLED iPad Pro 11,1 ιντσών και 13 ιντσών για το 2024

    Η Apple αναπτύσσει μοντέλα OLED iPad Pro 11,1 ιντσών και 13 ιντσών που θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2024, επιβεβαίωσε σήμερα ο αναλυτής οθόνης Ross Young στο MacRumors.

    Ο Young ανέφερε προηγουμένως νέα μοντέλα OLED iPad Pro‌ που έχουν προγραμματιστεί για το 2024, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ενημερωμένα μεγέθη οθόνης 11,1 και 13 ιντσών. Με μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης 11,1 και 13 ιντσών που έχουν προγραμματιστεί για τα μοντέλα OLED ‌iPad Pro‌, θα μπορούσαμε να δούμε μειωμένα πλαίσια παρά μια συνολική αλλαγή στο μέγεθος της συσκευής.

    Επί του παρόντος, η Apple πουλάει ένα mini-LED iPad Pro 12,9 ιντσών και ένα iPad Pro 11 ιντσών με παραδοσιακή οθόνη LCD. Με την ενημέρωση του 2024, η Apple θα μπορούσε να επιστρέψει στην ισοτιμία χαρακτηριστικών μεταξύ των δύο μοντέλων iPad Pro.

    Άλλες πηγές όπως το The Elec και το DigiTimes επιβεβαίωσαν ότι η Apple αναπτύσσει πάνελ OLED για μεγαλύτερες συσκευές όπως τα μοντέλα iPad και MacBook και η τεχνολογία αναμένεται να είναι έτοιμη το 2024.

    Ο Young είπε προηγουμένως ότι η Apple θα παρουσίαζε ένα iPad Pro 14,1 ιντσών το 2023, αλλά το έκανε πίσω σήμερα και είπε ότι μια τέτοια συσκευή δεν είναι πλέον στα σκαριά. Τούτου λεχθέντος, τα μεγαλύτερα iPad εξακολουθούν να είναι μια μελλοντική δυνατότητα, καθώς η The Information πιστεύει ότι η Apple σχεδιάζει ένα iPad 16 ιντσών και το Bloomberg επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Apple για μεγαλύτερα iPad.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.