11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple επιβεβαιώνει ότι η τρίτη σεζόν του “Ted Lasso” έρχεται στο Apple TV+ αυτή την άνοιξη

    Η Apple επιβεβαίωσε ότι η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης κωμικής δραματικής σειράς “Ted Lasso” θα φτάσει στο Apple TV+ την άνοιξη, αν και δεν πρόσφερε συγκεκριμένη ημερομηνία.

    Το “Ted Lasso” είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά σόου της Apple μέχρι σήμερα και έχει κερδίσει πολλά βραβεία. Στη σειρά, ο Τζέισον Σουντέικις υποδύεται έναν προπονητή κολεγίου ποδοσφαίρου από το Κάνσας, ο οποίος προσλαμβάνεται για να προπονεί μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου στην Αγγλία, παρόλο που δεν έχει εμπειρία προπονητή ποδοσφαίρου.

    Η επιστροφή της βραβευμένης σειράς θα είναι πιθανότατα η τελευταία. Τα μέλη του καστ είπαν αντίο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμέσως μετά τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν που ολοκληρώθηκαν τον Νοέμβριο και η Apple δεν έχει πει τίποτα για την τέταρτη σεζόν.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.