20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple επίσημα ανακοίνωσε ένα special event για τις 20 Απριλίου: ‘Spring Loaded’

    Η Apple και επίσημα ανακοίνωσε το πρώτο event της φετινής χρονιάς για τις 20 Απριλίου και το οποίο όπως αναμενόταν θα είναι και αυτό ψηφιακό. Σε αυτό το event η Apple αναμένεται να ανακοινώσει νέα iPad Pro μοντέλα, τα AirTags κ.α. To event θα γίνει stream ζωντανά από το Apple Park στις 20.00 ώρα Ελλάδας.

    Μετά λοιπόν τα περσινά specail events του Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου αυτό του Απριλίου θα είναι το πρώτο της εταιρείας για το 2021. Εξαιτίας της πανδημίας για ακόμη μια φορά θα γίνει εξ αποστάσεως.

    Η παράδοση λοιπόν τον ανοιξιάτικων event συνεχίζεται. To 2019 η Apple έκανε ένα event στο Steve Jobs Theater για να παρουσιάσει τις νέες υπηρεσίες της Apple Card, Apple Arcade και Apple TV+. Πέρυσι η εταιρεία δεν έκανε κάποιο event τον Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας αλλά πάρα αυτά ανακοίνωσε ένα νέο iPad Pro, το Magic Keyboard και ένα αναβαθμισμένο MacBook Air μέσω δελτίων τύπου ενώ ακολούθησε τον Απρίλιο η ανακοίνωση με τον ίδιο τρόπο του iPhone SE.

    Το φετινό event θα γίνει stream ζωντανά από το site της Apple, την Apple TV εφαρμογή αλλά και από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

    Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για το τι μπορεί να ανακοινώσει η Apple σε αυτό το event. Αναμένουμε λοιπόν σίγουρα μάλλον την παρουσίαση των αναβαθμισμένων iPad Pro με μια mini-LED τεχνολογία οθόνης για το 12.9 ιντσών μοντέλο και νέους επεξεργαστές και για τα δύο μοντέλα.

    Πέρα από τα νέα iPad Pro η Apple φημολογείται επίσης πως δουλεύει πάνω σε νέα AirPods συμπεριλαμβανομένων των AirPods 3 και AirPods Pro 2. Ένα νέο Apple TV επίσης φημολογείται αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνει την εμφάνιση του σε αυτό το event.

    H Apple επίσης είναι στα μισά της μεταφοράς των Mac σε δικού της σχεδιασμού επεξεργαστές. Αν και τα νέα 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro δεν αναμένονται μέχρι το δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς υπάρχει πάντα η πιθανότητα για την παρουσίαση ενός νέου iMac.

    Τέλος στο event του Απριλίου μπορεί να έχουμε επιτέλους την παρουσίαση των AirTags.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.