14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple εξηγεί γιατί τo διπλότυπο άλμπουμ στις φωτογραφίες δεν εμφανίζονται σε ορισμένους χρήστες

    Η Apple εξήγησε σήμερα γιατί οι χρήστες iPhone που ενημέρωσαν πρόσφατα στο iOS 16 ενδέχεται να μην βλέπουν το νέο άλμπουμ Διπλότυπα στην εφαρμογή της Photos και τι μπορούν να κάνουν για αυτό.

    Νέα λειτουργία στο iOS 16, η εφαρμογή Φωτογραφίες θα εντοπίσει αυτόματα τυχόν διπλότυπες φωτογραφίες και βίντεο στις βιβλιοθήκες των χρηστών και θα τα συγκρίνει σε ένα άλμπουμ Διπλότυπα για έλεγχο, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να συγχωνεύουν διπλότυπα συνολικά και να διαγράφουν έτσι έναν σημαντικό όγκο πιθανόν φωτογραφιών.

    Ωστόσο, πολλοί χρήστες έχουν έρθει σε επαφή με την εταιρεία για να πουν ότι το άλμπουμ Διπλότυπα δεν εμφανίστηκε για αυτούς μετά την ενημέρωση του λογισμικού του iPhone τους, με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται αν κάνουν κάτι λάθος.

    Σε ένα νέο έγγραφο υποστήριξης, η Apple διευκρίνισε ότι για να εμφανιστεί το άλμπουμ Διπλότυπα, το iPhone σας πρέπει πρώτα να ανανεώσει εκ νέου τα ευρετήρια στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών και να βρει διπλότυπα, αλλά αυτή η διαδικασία ανίχνευσης απαιτεί το iPhone σας να είναι κλειδωμένο και συνδεδεμένο στο ρεύμα.

    “Ανάλογα με τις εργασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο και το μέγεθος της βιβλιοθήκης φωτογραφιών σας, η διαδικασία μπορεί να συμβεί γρήγορα ή να χρειαστούν έως και μερικές ημέρες για να ολοκληρωθεί”, προσθέτει η Apple.

    Λάβετε υπόψην σας επίσης ότι εάν δεν έχετε διπλότυπα στη βιβλιοθήκη σας, τότε το άλμπουμ Διπλότυπα δεν θα εμφανιστεί στην ενότητα “Βοηθητικά προγράμματα” της εφαρμογής Φωτογραφίες έως ότου αποκτήσετε κάποια τέτοια καταχώρηση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.