Το γεγονός που κάπως χάθηκε μεταξύ όλων των ανακοινώσεων που προβλήθηκαν από WWDC την περασμένη εβδομάδα, ήταν ότι η Apple τη Δευτέρα εισήγαγε μια νέα σειρά χρωμάτων Beats των Powerbeats2 wireless in-ear ακουστικών, με τα νέα χρώματα που ταιριάζουν με τις επιλογές των sport bands του Apple Watch σε μαύρο, άσπρο, μπλε , πράσινο και ροζ.

Έχοντας την τιμή των 200 δολαρίων, ίδια τιμή με το αρχικό Powerbeats τον περασμένο Ιούνιο, μετά την ανακοίνωση της Apple ότι είχε αποκτήσει τα Beats, αλλά πριν κλείσει επίσημα η συμφωνία, οι νέες εκδόσεις είναι πανομοιότυπες, με εξαίρεση τα νέα χρώματα. Τα νέα ακουστικά έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στα καταστήματα λιανικής πώλησης της Apple, όπου έχει δοθεί μια σημαντική ποσότητα διαφημιστικού χώρου.

powerbeats2_sport_colors

Τα Powerbeats2 έχουν λάβει ανάμεικτες περιγραφές κατά το προηγούμενο έτος, με τους κριτές να διαφωνούν για το αν τα ακουστικά υποφέρουν από το υπερβολικό μπάσο που έχει κοινά στοιχεία με τα Beats προϊόντα γενικά κατά τη διάρκεια των ετών. Τα ακουστικά έρχονται με μια σειρά από συμβουλές για να χρησιμοποιηθούνστο αυτί, σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, και η ακουστική εμπειρία φαίνεται να διαφέρει σημαντικά για πολλούς χρήστες, ανάλογα με τις όποιες συμβουλές χρησιμοποιούνται.

Όπως πολλά ακουστικά με Bluetooth, έτσι και τα Powerbeats2 μπορούν να συνδεθούν ασύρματα με μια ευρεία ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad, και τώρα το ρολόι της Apple. Με την ικανότητα του Apple Watch για την αποθήκευση μουσικής στη συσκευή για αναπαραγωγή μέσω Bluetooth, εξυπηρετούν ικανοποιητικά ως exercise tracker, υπό ορισμένες περιστάσεις, ακόμη και χωρίς να είναι το iPhone παρόν, τα ασύρματα ακουστικά αποδεικνύεται ότι είναι ένα δημοφιλές αξεσουάρ για τους ιδιοκτήτες Apple Watch και κάτι που η Apple έχει σαφώς επιλέξει να αξιοποιήσει με νέα χρώματα Powerbeats2.

Σχολιασμός στο forum