20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple δουλεύει πάνω σε ένα MagSafe battery pack για τα iPhone 12

    H Apple φαίνεται να δουλεύει πάνω σε ένα MagSafe battery αξεσουάρ για το iPhone 12 σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του Bloomberg. Με τα προηγούμενα iPhone μοντέλα η Apple κυκλοφορούσε Smart Battery θήκες για να ανταγωνιστεί παρόμοιες λύσεις από εταιρείες όπως η Mophie και άλλες.

    Για την iPhone 12 σειρά η Apple μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κάποια τέτοια κίνηση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν η Apple δεν πρόκειται να φέρει στην αγορά μια θήκη φορτιστή αλλά αντί αυτού ένα νέo MagSafe αξεσουάρ φορτιστή.

    Το Bloomberg αναφέρει πως αυτό το αξεσουάρ θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με τα MagSafe leather wallet χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο τι υλικό θα χρησιμοποιήσει εξωτερικά.

    Πάρα αυτά το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτό το εγχείρημα της Apple έχει και θέματα όπως το γεγονός πως το λογισμικό που αναγνωρίζει το αξεσουάρ αυτό δίνει ειδοποιήσεις για υπερθέρμανση ακόμη και αν δεν φορτίζει το iPhone εκείνη την στιγμή. Αυτό σημαίνει πως αν η Apple δεν ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα τότε μπορεί να μην το κυκλοφορήσει και ποτέ στην αγορά.

    Τέλος το Bloomberg αναφέρει πως σε βάθος χρόνου η Apple δουλεύει στο όλα της τα προϊόντα – AirPods, Apple Watch και iPhone να μπορούν το ένα να φορτίσει το άλλο με μια μέθοδο αντίστροφης ασύρματης φόρτισης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.