19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple δεν σχεδιάζει να ορίσει αντικαταστάτη για την αντιπρόεδρο βιομηχανικού σχεδιασμού

    Η Apple δεν σχεδιάζει να ορίσει αντικαταστάτη για την αντιπρόεδρο βιομηχανικού σχεδιασμού Evans Hankey όταν αποχωρήσει από την εταιρεία τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Αντίθετα, η έκθεση υποστηρίζει ότι η ομάδα σχεδιασμού προϊόντων της Apple θα αναφέρεται απευθείας στον επικεφαλής επιχειρήσεων της εταιρείας, Jeff Williams, σε μια σημαντική εσωτερική αλλαγή.

    Η Apple σχεδιάζει να δώσει σε βασικούς σχεδιαστές προϊόντων μεγαλύτερους ρόλους εντός της ομάδας, αλλά η νέα συμφωνία εξακολουθεί να έχει «ενοχλήσει» ορισμένους από τους υπαλλήλους, σύμφωνα με την έκθεση. Ο Alan Dye θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας σχεδιασμού λογισμικού της Apple, προσθέτει η έκθεση.

    Ένας εκπρόσωπος της Apple επιβεβαίωσε ότι η Hankey θα αποχωρούσε από την εταιρεία σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Bloomberg τον περασμένο Οκτώβριο.

    «Η ομάδα σχεδιασμού της Apple συγκεντρώνει έμπειρους δημιουργικούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο και από πολλούς κλάδους για να φανταστεί προϊόντα που είναι αναμφισβήτητα στο πνεύμα της Apple», ανέφερε η δήλωση. “Η ανώτερη ομάδα σχεδιασμού έχει ισχυρούς ηγέτες με εμπειρία δεκαετιών. Η Evans σχεδιάζει να συνεχίσει καθώς εργαζόμαστε στη μετάβαση και θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε για την ηγεσία και τη συνεισφορά της.”

    Η Hankey διαδέχθηκε τον Jony Ive ως de-facto επικεφαλής σχεδιασμού της Apple αφού έφυγε από την εταιρεία το 2019, αναφέροντας στον Williams. Η έκθεση σημειώνει ότι η Apple θα μπορούσε τελικά να επιλέξει να προσλάβει έναν νέο επικεφαλής βιομηχανικού σχεδιασμού, αλλά προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει τέτοια σχέδια.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.