21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple αφαίρεσε 39,000 παιχνίδια από το App Store στην Κίνα

    Όπως αναφέρει το International Business Times, η Apple αφαίρεσε 39,000 τίτλους παιχνιδιών από το App Store στην Κίνα στις 31 Δεκεμβρίου του 2020. Η κίνηση αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα την νομοθεσίας της Κίνας που απαιτεί από τους δημιουργούν να έχουν μια άδεια της εφαρμογής τους ώστε να είναι αυτή διαθέσιμη στο Κινεζικό App Store.

    Οι τίτλοι παιχνιδιών δεν ήταν οι μόνοι που επηρεάστηκαν από αυτό μιας και η Apple αναγκάστηκε να αφαιρέσει και 7,000 εφαρμογές.

    Η Apple είχε ενημερώσει τους προγραμματιστές πως αυτή η αλλαγή ερχόταν και είχε ζητήσει να αποστείλουν αυτή την άδεια έτσι ώστε να συνεχίσει ο τίτλος τους να είναι διαθέσιμος στην Κίνα.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα η απαίτηση αυτή της Κίνας ήταν σε ενεργεία για καιρό και έτσι δεν είναι ξεκάθαρο αν η Apple πήρε πιο δραστικά μέτρα πάνω σε αυτό στο τέλος της χρονιάς.

    Εκπρόσωπος της Apple ανέφερε πως η εταιρεία μελετάει προσεκτικά αυτά τα αιτήματα όταν τα λαμβάνει και πολλές φορές εκφράζει την επίσημη διαφωνία της.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.