13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple απομακρύνει του χάρτες της Google και από το iCloud.com

    Screen-Shot-2014-07-08-at-1.03.00-PM-640x371

    2 χρόνια μετά την απόφαση της Apple να αντικαταστήσει τους χάρτες της Google με τους δικούς στο iOS 6 η εταιρεία φαίνεται να απομακρύνει και τον τελευταίο συσχετισμό των Google Maps από το οικοσύστημα της.

    Έτσι λοιπόν όπως αναφέρετε σήμερα από διάφορες πηγές η Apple αλλάζει τους χάρτες του Find My iPhone στην web εφαρμογή του iCloud.com και χρησιμοποιεί τους δικούς της. Η αλλαγή αυτή δεν είναι εμφανή ακόμη σε όλους αλλά μπορεί κάποιος να την δει μόνο στην beta έκδοση του iCloud.com.

    Οι iOS εκδόσεις του Find My iPhone χρησιμοποιούν της χάρτες της Apple από την πρώτη στιγμή που έγινε η αλλαγή με την εταιρεία στην web έκδοση της εφαρμογής μέχρι και σήμερα να έχει κρατήσει τους χάρτες της Google.

    Όπως όλα δείχνουν όμως την οι εν λόγω χάρτες θα δουν σύντομα την πόρτα εξόδου και από την web έκδοση μιας και η Apple εδώ και χρόνια με αυτό τον τρόπο δηλώνει την δυσαρέσκεια της με την Google. Μια δυσαρέσκεια που έχει πολλές πλευρές και βαθιές ρίζες επί εποχής Steve Jobs.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles