19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple απαντά στα έντονα παράπονα των χρηστών για την υπερβολική κατανάλωση της μπαταρία στην iOS 15.4

    H τελευταία έκδοση του iOS 15.4 όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας έχει κάνει πολλούς κατόχους συσκευών Apple να διαμαρτύρονται για μειωμένη αυτονομία της μπαταρίας. Η Apple αποφάσισε να δώσει την επίσημη απάντηση για αυτά τα παράπονα.

    Είναι αρκετά συνηθισμένο για μια ενημέρωση iOS να προκαλεί ταχύτερη από τη συνηθισμένη κατανάλωση μιας μπαταρίας iPhone, με αυτό να φαίνεται για παράδειγμα μετά την έλευση της iOS 14.6 και έπειτα. Ομοίως, οι χρήστες παραπονέθηκαν για το ίδιο πρόβλημα όταν βγήκε το iPhone 12 Pro.

    Η απάντηση της Apple είναι ότι σε περιπτώσεις διάθεσης νέου λογισμικού είναι λογικό να εμφανίζονται προβλήματα με τη λειτουργία των εφαρμογών και την κατανάλωση ενέργειας, ειδικά τις πρώτες 48 ώρες από την εγκατάσταση τις iOS 15.4. Η Apple ζητά από τους κατόχους των συσκευών της να στείλουν ένα απευθείας μήνυμα σε περίπτωση που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αυτονομία της μπαταρίας, έτσι ώστε να ασχοληθεί περισσότερο με το κάθε πρόβλημα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.