22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple ανακοινώνει το Apple TV 4K με A15 Bionic Chip και HDR10+ για $129 #TakeNote

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ένα ενημερωμένο μοντέλο Apple TV 4K με το τσιπ A15 Bionic, υποστήριξη για HDR10+ και ενημερωμένο Siri Remote με τιμή εκκίνησης τα $129.

    Το τσιπ A15 Bionic προσφέρει στην Apple TV 4K «γρηγορότερη απόδοση και πιο ομαλό παιχνίδι», σύμφωνα με την Apple. Το Apple TV 4K υποστηρίζει πλέον HDR10+ για αναπαραγωγή βίντεο υψηλότερης ποιότητας. Η νέα Apple TV‌ 4K διαθέτει επίσης ενημερωμένο τηλεχειριστήριο Siri με θύρα USB-C.

    Η νέα Apple TV‌ 4K είναι διαθέσιμη σε διαμόρφωση 64 GB με Wi-Fi σε χαμηλότερη τιμή εκκίνησης των $129 κάτω από μια διαμόρφωση 128 GB Wi-Fi και Ethernet. Η νέα Apple TV‌ 4K είναι διαθέσιμη για παραγγελία σήμερα, με διαθεσιμότητα από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.