23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple έχει ξεκινήσει έρευνα για τα προβλήματα στην οθόνη που έχουν παρουσιάσει κάποια iPhone 12 μοντέλα

    Ένα εσωτερικό κείμενο της Apple και στο οποίο είχε πρόσβαση το MacRumors, δείχνει πως η εταιρεία έχει αναγνωρίσει ένα πρόβλημα με την οθόνη κάποιων iPhone 12 μοντέλων που παρουσιάζει μια πράσινη απόχρωση ή εναλλαγές στα χρώματα ή ακόμη και φαινόμενα flickering – τρεμόπαιγμα.

    iphone 12 green glow


    Το κείμενο αυτό που κοινοποίησε η εταιρεία στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα service αναφέρει πως γνωρίζει πως κάποιοι καταναλωτές έχουν αναφέρει τα παραπάνω θέματα και πως έχει ξεκινήσει μια έρευνα για αυτά. Τονίζει προς τους τεχνικούς πως θα πρέπει να αποφεύγουν να κάνουν επισκευή σε αυτές τις συσκευές, τουλάχιστον για τώρα, και να αναφέρουν στους καταναλωτές να εγκαθιστούν πάντα την τελευταία έκδοση του λογισμικού. Αυτή η συμβουλή της Apple δείχνει πως η εταιρεία είναι σχεδόν βέβαιη πως τα προβλήματα αυτά θα διορθωθούν σε μελλοντική αναβάθμιση του λογισμικού και πως δεν είναι θέμα hardware.

    Να υπενθυμίσουμε πως ένα παρόμοιο πρόβλημα είχε επηρεάσει κάποια iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max μοντέλα πέρυσι και η Apple μπόρεσε να τα διορθώσει με την αναβάθμιση λογισμικού που έκανε στην έκδοση iOS 13.6.1.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.