15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμες τις εκδόσεις Release Candidate για iOS 16.2 και iPadOS 16.2

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα τις release candidate εκδόσεις των επερχόμενων ενημερώσεων iOS 16.2 και iPadOS 16.2 στους προγραμματιστές για δοκιμαστικούς σκοπούς, με τις beta να έρχονται λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου η Apple κυκλοφόρησε τις τέταρτες beta του iOS 16.2 και του iPadOS 16.2.

    Οι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές μπορούν να κατεβάσουν τα προφίλ iOS 16‌.2 και iPadOS 16.2 από το Apple Developer Center και μόλις εγκατασταθεί,η beta είναι διαθέσιμη μέσω OTA.

    Το σημερινό RC προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο σε πρόσθετες λειτουργίες του iCloud, με τη δυνατότητα να έρχεται σε όλους τους χρήστες των ΗΠΑ με την κυκλοφορία του iOS 16.2 και του iPadOS 16.2. Η προηγμένη προστασία δεδομένων για το iCloud προσθέτει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας iCloud, Σημειώσεις, Φωτογραφίες, iCloud Drive και άλλα. Με ενεργοποιημένη τη Σύνθετη προστασία δεδομένων, οι μόνες κατηγορίες iCloud που δεν καλύπτονται από κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο περιλαμβάνουν την αλληλογραφία, τις Επαφές και το Ημερολόγιο iCloud.

    Το iOS 16.2 και το iPadOS 16.2 περιλαμβάνουν την εφαρμογή Freeform, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σημειώσεις, σκίτσο, ζωγραφική, καταιγισμό ιδεών, δημιουργία πινάκων διάθεσης και πολλά άλλα. Πολλά άτομα μπορούν να εργαστούν στον ίδιο πίνακα Freeform, με τις αλλαγές να συγχρονίζονται για όλους τους συμμετέχοντες σε πραγματικό χρόνο.

    Για το iPad, το iPadOS 16.2 φέρνει υποστήριξη εξωτερικής οθόνης στη λειτουργία πολλαπλών εργασιών Stage Manager, επιτρέποντας τη χρήση έως και οκτώ εφαρμογών ταυτόχρονα. Διατίθεται υποστήριξη εξωτερικής οθόνης για τα μοντέλα iPad M1 και M2.

    Η Apple πρόσθεσε μια νέα αρχιτεκτονική εφαρμογών Home που έρχεται σε iOS και iPadOS 16.2, η οποία σύμφωνα με την Apple έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ταχύτερη, πιο αξιόπιστη απόδοση, ειδικά σε σπίτια με πολλά έξυπνα αξεσουάρ σπιτιού. Η νέα αρχιτεκτονική απαιτεί το λογισμικό HomePod 16.2 beta.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.