20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η τρίτη σεζόν του «Ted Lasso» κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Apple TV+

    Το Apple TV+ κάνει σήμερα πρεμιέρα της νέας σεζόν της μεγαλύτερης επιτυχίας του μέχρι σήμερα, με την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου της τρίτης (και πιθανώς τελευταίας) σεζόν της κωμικής σειράς Ted Lasso.

    Η εκπομπή προβάλλεται εβδομαδιαία τις Τετάρτες, μια αλλαγή από το συνηθισμένο πρόγραμμα της Παρασκευής. Η τρίτη σεζόν πρόκειται να ολοκληρώσει την αντιπαλότητα μεταξύ AFC Richmond και West Ham United, με μια επικείμενη αναμέτρηση μεταξύ Lasso και Nate Shelley.

    Η νέα σεζόν ξεκινά από εκεί που σταμάτησε η τελευταία, με την ομάδα του AFC Richmond να παρασύρεται από την αποστασία του Nate στην αντίπαλη ομάδα West Ham. Αυτό το μίσος γίνεται ιδιαίτερα αισθητό μέσω του μίσους της Rebecca για τον πρώην σύζυγό της, ιδιοκτήτη της West Ham. Η Keeley στήνει τη νέα της εταιρεία δημοσίων σχέσεων, ενώ η σχέση της με τον Roy είναι στα κόκκινα.

    Τα νέα επεισόδια του Ted Lasso θα κάνουν πρεμιέρα κάθε εβδομάδα, με το φινάλε να κυκλοφορεί στις 31 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι επιλέξιμο και για τα φετινά Emmy Awards. Όπως και η δεύτερη σεζόν, αυτή η σεζόν έχει 12 επεισόδια.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.