19.1 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η πρώτη Apple TV+ εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας (AR) είναι γεγονός με backstory της σειράς ‘For All Mankind’

    Η φημολογούμενη εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας για την Apple TV+ υπηρεσία είναι πλέον γεγονός με πρώτη αυτή που μας δίνει το For All Mankind: Time Capsule. Η εφαρμογή αυτή για το iOS έχει δημιουργηθεί μέσω του ARKit πλαισίου της Apple και προσφέρει αποκλειστικές εμπειρίες μάλιστα για τα νεότερα iPad Pro, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max.

    To For All Mankind: Time Capsule λαμβάνει χώρα την δεκαετία μεταξύ της 1ης και 2ης σεζόν της δραματικής σειράς της Apple TV+ συνδρομητικής υπηρεσίας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με ψηφιακά αντικείμενο μέσω των φακών του iPhone και iPad. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ήχους και μουσικής για ακόμη μεγαλύτερη ατμόσφαιρα.

    Ο χρήστης βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια του νεαρού Danny Stevens, τον υιό των αστροναυτών Tracy και Gordon Stevens της σειράς.

    “Η επαυξημένη πραγματικότητα παρουσιάζει μια νέα και μοναδική εμπειρία για την μεταφορά του κόσμου του For All Mankind κυριολεκτικά στα σπίτια όσων βλέπουν την σειρά και με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει.” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ron Moore δημιουργούς και παραγωγός της σειράς.

    “Είχα ενθουσιαστεί από την αρχή με την ιδέα της χρήστης επαυξημένης πραγματικότητας ώστε να φέρουμε το κοινό μας πιο κοντά σε μια διαφορετική πλευρά της ιστορία και εξηγώντας και δείχνοντας κάποια από τα ιστορικά σημεία αναφοράς και τις τεχνολογικές καινοτομίες που εμφανίζονται στο For All Mankind. Το κοινό μπορεί να αλληλοεπιδράσει με αντικείμενα, ανθρώπους και άλλα με έναν πανέμορφο τρόπο που θα τους κάνει να έρθουν ακόμη πιο κοντά στον κόσμο που έχουμε δημιουργήσει.”

    Ο χαρακτήρας του Danny στην σεζόν 2, που τον υποδύεται ο Casey W. Johnson έχει μεγαλώσει και πλέον έχει πιο σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

    Η εφαρμογή For All Mankind:Time Capsule είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμη μόνο στο Αμερικανικό App Store. Η Apple έχει ενημερώσει πως αυτή θα γίνει διαθέσιμη και σε άλλες χώρες πολύ σύντομα. Όπως αναφέραμε ήδη οι χρήστες των τελευταίων iPad Pro, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max θα έχουν πρόσβαση σε επιπρόσθετο περιεχόμενο που βασίζεται στην LiDAR τεχνολογία που ενσωματώνουν.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.