14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η προσαρμοσμένη οθόνη MicroLED της Apple για το Apple Watch φημολογείται ότι θα κατασκευαστεί από την LG

    Οι ειδικά σχεδιασμένες οθόνες microLED της Apple για μελλοντικά μοντέλα Apple Watch θα κατασκευαστούν από την LG, σύμφωνα με τον αναλυτή οθονών Ross Young.

    Σε ένα tweet, ο Young εξήγησε ότι η LG Display κατασκευάζει μια μικρή γραμμή παραγωγής για να προμηθεύσει την Apple με οθόνες microLED που προορίζονται για ένα μοντέλο Apple Watch που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025. Η εγκατάσταση φέρεται να παρέχει backplanes microLED και να συναρμολογεί τις οθόνες της Apple, ανοίγοντας το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Young είπε ότι η Apple θα παρουσιάσει ένα Apple Watch με οθόνη microLED την άνοιξη του 2025.

    Η τελευταία διευκρίνιση φαίνεται να είναι μια απάντηση σε μια αναφορά του Bloomberg που ανέφερε ότι η Apple θα μεταβεί στις δικές της προσαρμοσμένες οθόνες ξεκινώντας με μια οθόνη microLED για το Apple Watch Ultra στα τέλη του 2024, με μακροπρόθεσμο στόχο τη μείωση της εξάρτησης από προμηθευτές όπως η Samsung και η LG. Σύμφωνα με τον Young, η Apple θα συνεχίσει να εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από τέτοιους συνεργάτες. «Η Apple δεν θα κάνει την πλήρη διαδικασία», πρόσθεσε.

    Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο αναλυτής Jeff Pu είπε ότι ένα νέο Apple Watch υψηλής ποιότητας θα υιοθετήσει μια μεγαλύτερη οθόνη micro-LED 2,1 ιντσών, παρέχοντας αυξημένη φωτεινότητα σε σύγκριση με τα τρέχοντα μοντέλα Apple Watch με οθόνες OLED. Αυτό το μοντέλο θα ήταν πιθανώς μια νέα έκδοση του Apple Watch Ultra, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και έχει οθόνη 1,92 ιντσών.

    Η τεχνολογία microLED διαθέτει μικροσκοπικές λυχνίες LED που σχηματίζουν pixel, προσφέροντας πιο ακριβή χρώματα, υψηλή αντίθεση για βελτιωμένο HDR και θέαση σε συνθήκες μη βέλτιστου φωτισμού, υποστήριξη για μεγαλύτερες γωνίες θέασης, μειωμένη πιθανότητα καύσης οθόνης, χαμηλή καθυστέρηση για υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης και βελτιωμένη απόδοση .

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.