17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η πιο πρόσφατη iOS 16.2 Beta διορθώνει φαινόμενα σε καθυστερήσεις γραφικών στοιχείων σε ProMotion iPhone

    Η τελευταία έκδοση beta του iOS 16.2, που κυκλοφόρησε στους προγραμματιστές και τους δημόσιους δοκιμαστές beta νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έχει αντιμετωπίσει μακροχρόνια ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες του iPhone 13 Pro και του iPhone 14 Pro που προκαλούν καθυστερήσεις και άλλα προβλήματα των κινούμενων εικόνων του συστήματος κατά το κλείσιμο και την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών, το ξεκλείδωμα και σε άλλες περιπτώσεις στο iOS 16.

    Φαινομενικά προερχόμενοι από την αρχική κυκλοφορία του iOS 16, ορισμένοι χρήστες του iPhone 13 Pro και του iPhone 14 Pro αντιμετώπισαν κινούμενα σχέδια που κολλάνε ή καθυστερούν στο iOS και δεν εκτελούνται στα 120 Hz. Καμία από τις επόμενες ενημερώσεις του iOS 16 δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμη το ζήτημα, συμπεριλαμβανομένου του iOS 16.1 που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, η τελευταία έκδοση beta του iOS 16.2 έχει βελτιώσει την απόδοση των κινούμενων εικόνων σύμφωνα με αναφορές χρηστών στα MacRumors Forums και στο Reddit.

    Το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει περισσότερο τα μοντέλα iPhone 13 Pro και iPhone 14 Pro, καθώς διαθέτουν οθόνες ProMotion, επιτρέποντάς τους να λειτουργούν έως και 120 Hz. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες άλλων μοντέλων iPhone έχουν επίσης αναφέρει παρόμοιες εμπειρίες, επομένως φαίνεται να επηρεάζει πολλά διαφορετικά μοντέλα iPhone.

    Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το iOS 16.2 στο ευρύ κοινό στα μέσα Δεκεμβρίου με πολλά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων νέων επιλογών προσαρμογής για την οθόνη πάντα ενεργή του iPhone 14 Pro, νέα widget Lock Screen και πολλά άλλα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.