14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η πιο πρόσφατη έκδοση beta του iOS 16 δείχνει ακόμη περισσότερο μια οθόνη Always-On που έρχεται στο iPhone 14 Pro

    Μια νέα λεπτομέρεια που βρέθηκε στην έκδοση beta του iOS 16 θα μπορούσε να είναι η πιο πρόσφατη ένδειξη ότι η Apple σχεδιάζει πράγματι να φέρει τη λειτουργικότητα της οθόνης Always-On στα επερχόμενα iPhone της και συγκεκριμένα στην Pro κατηγορία.

    Όπως ανακαλύφθηκε από το 9to5Mac, η πιο πρόσφατη έκδοση beta του iOS 16 προσθέτει μια νέα κατάσταση “Sleep” στις προεπιλεγμένες ταπετσαρίες που βρίσκονται στο iOS 16. Η νέα λειτουργία “Sleep” είναι μια έκδοση της ταπετσαρίας που είναι πιο σκούρα και πιο χρωματισμένη, που ταιριάζει καλύτερα να εμφανίζεται σε μια οθόνη που είναι πάντα ανοιχτή. Με απλούστερους όρους, η νέα κατάσταση “Sleep” θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένα φίλτρο φωτογραφιών που θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε εικόνα που ο χρήστης επιλέγει να χρησιμοποιήσει για την οθόνη που είναι πάντα ενεργοποιημένη.

    Όπως σημειώνει το 9to5Mac, φαίνεται ότι η Apple θα επαναλάβει τη συμπεριφορά που βρέθηκε στο Apple Watch στο iPhone 14 Pro. Το Apple Watch Series 5 και νεότερα με οθόνη πάντα ανοιχτή δείχνει μια πιο σκοτεινή και πιο αχνή έκδοση του προσώπου του ρολογιού έως ότου σηκωθεί ο καρπός του, οπότε ομοίως, το iPhone 14 Pro θα μπορούσε να εμφανίζει μια πιο σκούρα έκδοση της ταπετσαρίας μέχρι να ενεργοποιηθεί από το χρήστη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.