19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η νεότερη iOS 16.1 Beta τροποποιεί την ένδειξη του επιπέδου ποσοστού της μπαταρίας

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα τη δεύτερη beta του iOS 16.1, εισάγοντας περαιτέρω τροποποιήσεις στην ένδειξη ποσοστού μπαταρίας που βρίσκεται στη γραμμή κατάστασης.

    Με τη σημερινή beta, το επίπεδο μπαταρίας του εικονιδίου εξαντλείται καθώς εξαντλείται η μπαταρία, παρέχοντας μια καλύτερη οπτική ένδειξη του επιπέδου της μπαταρίας παράλληλα με το ποσοστό.

    Εάν η δυνατότητα ποσοστού είναι ενεργοποιημένη, θα δείτε τώρα τον αριθμό φόρτισης καθώς και την ένδειξη μπαταρίας που γεμίζει ή εξαντλείται με βάση το τρέχον επίπεδο φόρτισής σας. Πριν από την πιο πρόσφατη έκδοση beta, η ένδειξη μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης έδειχνε τοις εκατό, αλλά το επίπεδο της μπαταρίας ήταν στατικό, καθιστώντας μερικές φορές δύσκολο τον προσδιορισμό της φόρτισης του iPhone με μια ματιά.

    Η Apple με την δεύτερη αυτή beta έχει τροποποιήσει επιπλέον την ένδειξη φόρτισης στην οθόνη κλειδώματος. Όταν συνδέετε ένα iPhone σε καλώδιο Lightning ή ασύρματο φορτιστή που βασίζεται σε Qi, θα δείχνει τώρα το ποσοστό της μπαταρίας για λίγο πάνω από την ώρα. Τα μοντέλα iPhone 14 Pro διαθέτουν ένδειξη κατάστασης μπαταρίας και στο Dynamic Island.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.