Το παιχνίδι διανέμεται από την πλατφόρμαMobage, πίσω από την οποία βρίσκονται κορυφαία παιχνίδια του App Store, όπως τα Rage of BahamutBlood Brothers και Marvel War of Heroes. Η κίνηση αυτή αποτελεί την πρώτη συνεργασία μας με τον Ιαπωνικό κολοσσό DeNA. Το παιχνίδι σχεδιάστηκε σε διάστημα δύο χρόνων και δέχθηκε πολλούς επανασχεδιασμούς για να προσφέρει τη μέγιστη εμπειρία χρήσης και να έχει άριστο φινίρισμα.

Λόγια από το κορυφαίο στο χώρο του mobile gaming, Touch Arcade“It has a decent amount of charm, a soothing soundtrack, and some superb level design — especially later in the game.”, σε review που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το Sugar Roll είναι το platform game που έλειπε από κάθε iPhone!

6y8a.png

Στο Sugar Roll οι παίκτες καλούνται να βοηθήσουν τον Mike, έναν ζογκλέρ, να δραπετεύσει από το Sugar Island, έναν φανταστικό τόπο που κατοικείται από ραδιούργα, αλλά γλυκά πλάσματα. Βοηθήστε τον Mike να διαφύγει, αντιμετωπίζοντας σατανικές μαϊμούδες, ιδιαίτερα ευέλικτους σκαντζόχοιρους, τίγρεις ζογκλέρ, βροντερά κανόνια, τρομακτικά κοράκια, αχόρταγα ψάρια, τρελούς κάστορες και πολλούς άλλους αντιπάλους. Ανακαλύψτε νέους κόσμους χρησιμοποιώντας μαγικές μπάλες, ανεμόπτερα και μαγικά καπέλα.

Το παιχνίδι διανέμεται δωρεάν και περιέχει πάνω από 45 επίπεδα, τρεις εντελώς διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία.

Χαρακτηριστικά:
+ 4 κόσμοι, που περιλαμβάνοουν 48 απίστευτα επίπεδα
+ 3 στυλ παιχνιδιού που δημιουργούν μια καθηλωτική εμπειρία χρήσης
+ 4 διαφορετικά καιρικά φαινόμενα, που κλιμακώνουν το επίπεδο δυσκολίας
+ 7 μαγικά γλειφιτζούρια που προσφέρουν υπερφυσικές δυνάμεις
+ 20 διαφορετικοί αντίπαλοι κι εμπόδια

appstorebadgeen.png

Σχολιασμός στο φόρουμ