Η διπλή κάμερα του iPhone 7 Plus θα μπορούσε να προσφέρει DSLR Ποιότητα

0
278

Apple-iPhone-7-concept-video

Νωρίτερα σήμερα, o αξιόπιστo αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, δήλωσε ότι το iPhone 7 Plus θα έχει πιθανώς ένα σύστημα κάμερας διπλού φακού με βάση την τεχνολογία της Apple που αποκτήθηκε από την LINX Imaging. Το νέο υλικό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιες σημαντικές βελτιώσεις στην ποιότητα της κάμερας για την επόμενη smartphone σειρά της Apple.

Οι φωτογραφικές μηχανές Linx έχουν το πακέτο για εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας σε ένα μικρότερο βαθμό από τις υπόλοιπες κάμερες, δηλαδή σκεφτείτε ότι τα iPhone 7 Plus μπορεί να στερούνται έναν προεξέχον φακό κάμερας αλλά να είστε σε θέση να τραβήξετε φωτογραφίες SLR-ποιότητας – σκεφτείτε τις Canon ή τις Nikon.

Αυτά είναι ορισμένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας τους, που δόθηκαν σήμερα για το iPhone 7 Plus.

Μείωση θαμπάδας

Οι εικόνες που συλλαμβάνονται από την κάμερα Linx είναι πιο λαμπερές και καθαρές, με σημαντικά μειωμένα επίπεδα ”θορύβου”, σε σύγκριση με τις smartphone κάμερες.Αυτή την λειτουργία μπορείτε να την καταλάβετε καλύτερα όταν κάνετε ζουμ.

linxlownoise

Βελτιωμένες Φωτογραφίες

Στην παρακάτω φωτογραφία, παρατηρούμε ότι η εικόνα λήφθηκε στα μέσα επίπεδα του φωτός, σε περίπου 40 έως 50 lux, παρόμοια με μια που τραβήχτηκε αξιοπρεπώς σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο σε ένα σπίτι ή σε ένα εστιατόριο. Ο αισθητήρας Linx αφήνει περισσότερο φως από το iPhone 5 ή το Samsung Galaxy S4, για μια φωτογραφία που είναι καθαρότερη και πιο έντονη με λιγότερη θαμπάδα.

indoor40luxlightinglinx-800x405

 

Βελτιωμένες Low Light Φωτογραφίες

Η Τεχνολογία Linx είναι σε θέση να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση σε χαμηλό φωτισμό με τη χρήση πολλαπλών καναλιών ώστε να αυξηθεί η ευαισθησία της μηχανής για καλύτερη λεπτομέρεια. Διατηρεί, επίσης, τον χρόνο έκθεσης ώστε να περικόψει το θόλωμα κίνησης που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα των φωτογραφιών σε συνθήκες όπου ο φωτισμός δεν είναι βέλτιστος.

 

linxlowlighting1lux

3D Depth Mapping

linxpointmapping

Οι Linx κάμερες μπορούν να δημιουργήσουν 3D σημεία αντικειμένων από ένα ενιαίο πλαίσιο ή ένα πλήρες 3D μοντέλο, συνδυάζοντας διάφορα πλαίσια που θα ληφθούν από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Η 3D χαρτογράφηση σε βάθος έχει μια σειρά από χρήσιμες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της 3D σάρωσης των αντικειμένων, το μέγεθος των αντικειμένων, την αφαίρεση και αντικατάσταση του φόντο και την αναγνώριση χειρονομίας.

Οφέλη Επισκόπησης
– Καλύτερη χρωματική ακρίβεια και ομοιομορφία
– HDR – υψηλότερη δυναμική περιοχή
– HDR – εξαιρετικά υψηλό δυναμικό εύρος
– Χαμηλά επίπεδα θορύβου
– Μεγαλύτερη ανάλυση
– Όχι αυτόματη εστίαση για μονάδες μέχρι 20MP
– Zero υστέρηση κλείστρου

Σχολιασμός στο forum