Thursday, May 28, 2020

Η δεύτερη αναβάθμιση του Yosemite είναι προ των πυλών με πολλές διορθώσεις

OS-X-Yosemite-teaser-MacBook-Air-and-iMac

Η Apple συνεχίζει σκληρά στον αγώνα των αναβαθμίσεων έτσι ώστε τα λογισμικά της και στις δύο πλατφόρμες να έχουν όσο τον δυνατόν λιγότερα bugs.

Αυτή την στιγμή τεστάρει την δεύτερη μεγάλη αναβάθμιση του OS X Yosemite που μάλλον θα την δούμε μέσα στις επόμενες μέρες. Αρχικά το OS X 10.10.2 διορθώνει όπως όλα δείχνουν το πολύ ενοχλητικό bug με τα δίκτυα Wi-Fi.

Επίσης διορθώνει το bug που δεν επέτρεπε στο Mac σας να συνδεθεί εκ νέου με το δίκτυο μετά από την αφύπνιση της συσκευής – κάτι που σήμαινε πως πολλοί χρήστες έπρεπε χειροκίνητα να απενεργοποιήσουν και να ενεργοποιήσουν εκ νέους το Wi-Fi.

Το iCloud Drive επίσης πλέον θα γίνει διαθέισμο από το Time Machine με την δυνατότητα ελέγχου των αλλαγών σε φακέλους και κείμενα.

Επίσης η 10.10.2 θα αποτρέπει το ‘Thunderstrike’ hardware exploit αλλά και θα έχει πολλές ακόμη διορθώσεις όπως και αυτή στο κενό ασφαλείας μέσω του Spotlight.

To 9to5Mac είχε πρόσβαση στο κείμενο της κυκλοφορίας της 10.10.2 που έδωσε η Apple στους υπαλλήλους της όπου και διαβάζουμε:

  • Resolves an issue that may cause WiFi to disconnect.
  • Resolves an issue that may cause web pages to load slowly.
  • Fixes an issue that caused Spotlight to load remote email content when the preference was disabled in Mail.
  • Improves audio and video sync when using Bluetooth headphones.
  • Adds the ability to browse iCloud Drive in Time Machine.
  • Improves VoiceOver speech performance.
  • Resolves an issue that causes VoiceOver to echo characters when entering text on a web page.
  • Addresses an issue that may cause the input method to switch languages unexpectedly.
  • Improves stability and security in Safari.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

Η LG πήρε παραγγελία για 20M OLED iPhone οθόνες φέτος βάζοντας τέλος στο μονοπώλιο...

Αν και η Samsung μέχρι και σήμερα είχε την αποκλειστικότητα ως προς την προμήθεια OLED οθονών για της ναυαρχίδες της Apple είχαμε...

Η Apple σταμάτησε να υπογράφει την iOS 13.4.1, μην επιτρέποντας τα downgrades από την...

Η Apple την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε την iOS 13.5 στο ευρύ κοινό φέροντας νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στο παρασκήνιο.

Το iPhone 11 αντικαθιστά το iPhone XR ως το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις...

Το iPhone 11 ήταν εκείνο το smartphone που σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο του 2020 σύμφωνα με την εταιρεία...

Αυτά τα jailbreak tweaks δείχνουν γιατί το jailbreak είναι εδώ για να μείνει |...

Πλέον με την ευρεία διάθεση του unc0ver 5 jailbreak που καλύπτει όλες τις συσκευές που έχουν εγκατεστημένη την iOS 13.5 μια νέα...

Apple Pro Display XDR | Βραβεύτηκε ως η καλύτερη οθόνη της χρονιάς

Η Apple την περσινή χρονιά κυκλοφόρησε την Pro Display XDR - την απάντηση της στον χώρο των οθονών που απευθύνονται σε επαγγελματίες...

Οι παραβιάσεις δεδομένων έχουν πολλαπλά κόστη

Τα περιστατικά ψηφιακής ασφάλειας δεν κοστίζουν στις επιχειρήσεις μόνο σε χρήμα. Συχνά συμβάλουν και σε μια αρνητική εργασιακή εμπειρία, η οποία με...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!