17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Αναζήτηση Bing με τεχνητή νοημοσύνη έρχεται στις εφαρμογές Microsoft Edge, Skype και Bing στο iOS

    Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία νέων εφαρμογών Bing, Skype και Edge για το iPhone και το iPad, οι οποίες διαθέτουν όλες τις δυνατότητες αναζήτησης που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη, τις οποίες παρουσίασε η εταιρεία νωρίτερα τον Φεβρουάριο.

    Η επανασχεδιασμένη εφαρμογή Bing για κινητά έχει μια ανανεωμένη εμφάνιση και μια νέα εμπειρία συνομιλίας. Πατώντας το εικονίδιο Bing στο κάτω μέρος της εφαρμογής ανοίγει μια περίοδος συνομιλίας, όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις στο chatbot Bing που κυμαίνονται από απλές έως πολύπλοκες. Οι απαντήσεις μπορούν να εμφανίζονται ως κουκκίδες, κείμενο ή απλοποιημένες απαντήσεις.

    Όπως η desktop έκδοση του Bing, η έκδοση για κινητά επιτρέπει σύνθετες αναζητήσεις που μπορούν να βοηθήσουν με πράγματα όπως ο προγραμματισμός μιας διαδρομής ή η έρευνα για αγορά τηλεόρασης. Η Microsoft επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώσουν τις αναζητήσεις τους ζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες, σαφήνεια και ιδέες. Το Bing είναι επίσης σε θέση να εκτελεί δημιουργικές εργασίες, όπως να γράψει ένα email, να δημιουργήσει ένα ποίημα, να δημιουργήσει ένα κουίζ για τη βραδιά trivia, να προετοιμαστεί για μια συνέντευξη για δουλειά και πολλά άλλα.

    Η εφαρμογή Bing περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες αναζήτησης με βάση τη φωνή, καθώς και η εμπειρία Bing είναι διαθέσιμη από την αρχική σελίδα της εφαρμογής Microsoft Edge για κινητά.

    Μαζί με τις ενημερώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τις εφαρμογές Bing και Microsoft Edge, η Microsoft ανανεώνει την εφαρμογή Skype για iOS για να προσθέσει την αναζήτηση Bing με τεχνητή νοημοσύνη. Η Microsoft λέει ότι η ενσωμάτωση του Bing θα προσθέσει “χρήσιμα και διασκεδαστικά νέα σενάρια και δυνατότητες”.

    Για παράδειγμα, μια ομάδα χρηστών Skype μπορεί να προσθέσει το Bing στην ομάδα τους και να απαντήσει σε ερωτήσεις και να παρέχει πληροφορίες σε ολόκληρη την ομάδα, χρήσιμες για τον προγραμματισμό ταξιδιού. Όταν έρχεται σε επαφή με φίλους, το Bing μπορεί να παρέχει πληροφορίες από τον Ιστό, με κείμενο που μπορεί να εμφανίζεται με πολλούς τρόπους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.