22.4 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Η αναγνώριση πτώσης του Apple Watch σώζει την ζωή άντρα που έπεσε από λόφο και έσπασε την πλάτη του

    Το χαρακτηριστικό πτώσης του Apple Watch έσωσε ακόμη μια ζωή. Αυτή την φορά η wearable συσκευή της Apple κάλεσε αυτόματα το 911 όταν ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε ανάβαση σε έναν λόφο του New Jersey έπεσε και προσγειώθηκε στα βράχια σε ένα ποτάμι ακριβώς από κάτω.

    Όπως αναφέρει το Business Insider, ο James Prudenciano και η κοπέλα του Paige Paruso κάνανε μια πορεία στο Hartshorne Woods Park στο New Jersey την περασμένη εβδομάδα.

    Ο James ανέφερε πως ήταν πολύ σκοτεινά για να δει. Ξεκίνησαν έτσι να γλιστρούν προς τα κάτω μιας και πιστεύανε πως θα ήταν μια μικρή κλήση του λόφου… Στην πραγματικότητα γλιστρούσαν όμως σε μια απότομη πλαγιά.

    Ο James προσγειώθηκε πολύ άσχημα στην πλάτη του και τραυματίστηκε σοβαρά ενώ η κοπέλα του ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα από αυτή την ανώμαλη κατάβαση.

    Ο James πίστεψε πως είχε φτάσει το τέλος του και έτσι ξεκίνησε να ουρλιάζει….

    Ευτυχώς για τον ίδιο φορούσε το Apple Watch Series 4 που αυτόματα εντόπισε αυτή την πτώση και κάλεσε την άμεση βοήθεια, 911. Χάρη λοιπόν στον χαρακτηριστικό αυτό του Apple Watch ο James και η Paige σωθήκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

    Να τονίσουμε πως ο Jaimes είναι 28 χρονών και έτσι αυτό το χαρακτηριστικό του Apple Watch by default είναι απενεργοποιημένο. Το γεγονός ότι το είχε ενεργοποιήσει από μόνος του ήταν μια σωτήρια επιλογή για τον ίδιο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles