14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Επόμενη αντιγραφή της Xiaomi το MacBook Air

    xiaomi-notebook-pc-leak

    Σας τα λέγαμε και σε χθεσινό δημοσίευμα πως η ανερχόμενη Xiaomi είναι αυτό που θα αποκαλούσε ο Steve Jobs “copycat” και μάλιστα μεγάλο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως έχουν βγάλει έξω από τα ρούχα του τον Jony Ive που τους αποκαλεί δημόσια “κλέφτες ιδεών και σχεδιών”

    Η κινεζική εταιρεία λοιπόν ετοιμάζεται για ακόμη μια μεγάλη κίνηση αντιγραφής και αυτή έχει να κάνει με την είσοδο της στον χώρο των laptop με ένα πιστό αντίγραφο του MacBook Air όπως μπορείτε να δείτε και από την εικόνα παραπάνω.

    Οι εικόνες από το Xiaomi laptop διέρρευσαν σήμερα από το Gizmochina και δείχνουν πως η εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα πιστό αντίγραφο των Air μοντέλων της Apple. Η μόνη διαφορά στον σχεδιασμό είναι πως λείπει το μήλο από πίσω.

    Σύμφωνα με τις φήμες η Xiaomi θέλει να το ρίξει στην αγορά προς $481 και με specs που θα είναι ένας Intel i7 επεξεργαστής, 16GB RAM και μια 15-ιντσών 1080p οθόνη με το λογισμικό του να είναι μια παραμετροποιημένη έκδοση Linux.

    Τα παραπάνω ακόμη είναι στην σφαίρα των εικασιών αλλά δεν θα μας κάνει εντύπωση αν τελικά η Xiaomi αποφασίσει να κάνει μια τέτοια κίνηση.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles