17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    To επερχόμενο $2.6 δις εργοστάσιο της Foxconn θα παράγει οθόνες από ζαφείρι για την Apple;

    sapphire-glass-iphone-6

    H Apple φέρετε να μην έχει παρατήσει την ιδέα για οθόνες από ζαφείρι στα μελλοντικά της iPhone. Μετά την πρώτη και αποτυχημένη προσπάθεια της που οδήγησε μάλιστα και την GT Advanced Technology να δηλώσει πτώχευση, η Apple μάλλον έχει νέα σχέδια.

    Με αναφορά που γίνεται από την Ασία το επερχόμενο $2.6 δις εργοστάσιο της Foxconn, που όπως σας ενημερώσαμε κατασκευάζεται για τις ανάγκες της Apple, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τέτοιων οθονών.

    Την είδηση για το νέο εργοστάσιο την επιβεβαίωσε πρόσφατα και το Bloomberg τονίζοντας πως θα εστιάσει αυτό στην κατασκευή οθονών για την Apple. Η Foxconn μάλιστα προσέλαβε για αυτό τον σκοπό 2000 περισσότερους εργαζόμενους με την δικαιολογία του “άμεση ανάγκη από την Apple για κάλυψη”.

    Η σημερινή αναφορά λοιπόν κάνει λόγω πως το νέο εργοστάσιο αναμένεται να κατασκευάσει αποκλειστικά οθόνες από ζαφείρι για τις συσκευές της Apple.

    Όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει το ζαφείρι σαν υλικό είναι απίστευτα ανθεκτικό και ξεπερνάει μόνο το διαμάντι. Η χημική ανάλυση του όμως και η παραγωγή του σε μια οθόνη το κάνουν πάρα πολύ ακριβό και σαν διαδικασία παραγωγής πολύ δύσκολη.

    Η Apple αυτή την στιγμή το χρησιμοποιεί για την προστασία του Touch ID Home Button αλλά και για την iSight Camera. Επίσης τα επερχόμενα Apple Watch θα υιοθετήσουν ένα τέτοιο γυαλί και συγκεκριμένα οι εκδόσεις “Watch” και “Edition”.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles