13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Εντοπίστηκαν αναφορές σε μη ανακοινωθέντα μοντέλα iPad Pro πριν από τη φημολογούμενη εκδήλωση του Οκτωβρίου

    Αναφορές σε δύο μη ανακοινωθέντα μοντέλα iPad Pro έχουν εντοπιστεί πριν από μια φημολογούμενη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, όπου αναμένεται να αποκαλυφθούν νέα iPad και Mac.

    Οι αναφορές, που εντοπίστηκαν από το 9to5Mac στον ιστότοπο της Logitech, περιλαμβάνουν ένα iPad Pro 12,9 ιντσών έκτης γενιάς και ένα iPad Pro 11 ιντσών τέταρτης γενιάς, δύο μοντέλα που αναμένονται τον επόμενο μήνα. Οι αναφορές δεν παρέχουν λεπτομέρειες για τα νέα προϊόντα, αλλά αναφέρουν ότι “έρχονται σύντομα”.

    Η Logitech περιλαμβάνει τα μη ανακοινωθέντα iPad στη λίστα με τα υποστηριζόμενα iPad για το Crayon Digital Pencil, το οποίο είναι η μόνη γραφίδα τρίτου κατασκευαστή που μπορεί να προσφέρει παρόμοια ενοποίηση με το Apple Pencil. Όπως σημειώνει το 9to5Mac, δεδομένης της στενής φύσης μεταξύ της Logitech και της Apple, οι αναφορές θα μπορούσαν να έχουν κάποια αξία ως έγκριτες.

    Τα νέα iPad Pro 12,9 ιντσών και 11 ιντσών δεν αναμένεται να λάβουν σημαντικό επανασχεδιασμό, αλλά αντίθετα θα επωφεληθούν από το τσιπ πυριτίου της Apple M2. Οι πρώτες φήμες πρότειναν ότι το μοντέλο 11 ιντσών θα αποκτούσε μια νέα οθόνη mini-LED. Ωστόσο, αυτό δεν αναμένεται πλέον. Άλλες φήμες έχουν προτείνει κάποια μορφή φόρτισης MagSafe στο iPad Pro.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.