23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δικαστής ορίζει σε 7ώρη κατάθεση τον Tim Cook για την δικαστική διαμάχη της Epic με την Apple

    Όπως αναφέρει το Gizmodo, δικαστής όρισε πως ο Apple CEO Tim Cook θα πρέπει να παραστεί σε μια κατάθεση 7 ωρών για την δικαστική διαμάχη της Epic Games με την Apple. Αρχικά οι δικηγόροι της Epic είχαν ζητήσει 8 ώρες με την Apple να το αντικρούει και να θέλει 4. Τελικά ο δικαστής Thomas S. Hixon κατέληξε στις 7 ώρες.

    Ο δικαστής ανέφερε:

    “Δεν υπάρχει κάποιος άλλος σαν τον CEO της Apple που μπορεί να καταθέσει επακριβώς για το πως η Apple βλέπει τον ανταγωνισμό σε διάφορες αγορές που αποτελούν την βάση του επιχειρηματικού μοντέλου της εταιρείας”

    Ο δικαστής επίσης δεν έκανε δεκτό το αίτημα της Apple για κλήτευση εσωτερικών κειμένων μεταξύ Epic και Samsung αναφέροντας πως η συνεργασία αυτών των δύο εταιρειών δεν μπορεί να αποτελέσει βάση για εξέταση περαιτέρω.

    Η Apple με αυτά τα κείμενα ήθελε να αποδείξει πως οι κανόνες του App Store δεν διαφέρουν σχεδόν καθόλου από πολιτικές που χρησιμοποιούν άλλοι. Έτσι η Apple υποστήριζε πως η Epic δεν μπορεί να έχει ένα σοβαρό επιχείρημα κατηγορίας αθέμιτου ανταγωνισμού προς αυτής όταν μπορεί να αποδειχθεί πως και η Samsung είχε μια ακριβώς ίδια πολιτική με την διανομή του τίτλου της Epic στην δική της πλατφόρμα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.